Ilm

LUGEJA VIDEO | Salme külas möllas tuulispask (8)

LISA KOMMENTAAR

matsikene maalt saare huumoriga käsikäes7. september 2015, 13:14
...kas tegemist pole VIHAKÕNEGA- nimetada emakest loodust- tuulisPASAKS...
7. september 2015, 13:44
tuulis|pask
1. maismaa kohal liikuv tugev tuulekeeris, tuulispea; meteor tromb. Tuulispask ja vesipüks. Väljas möllab tuulispask. Keereldes lähenes tuulispask. Tuulispask käis läbi küla, kihutas üle saare. Tuulispask kiskus puid juurtega üles. Keegi tormas mööda nagu tuulispask. Auto kihutas kui tuulispask. Poiss pühkis tuulispasana uksest välja. Kõik on segi, nagu tuulispask oleks üle käinud. | piltl. Peas keerles mõtete tuulispask.
2. müt eesti rahvausundis olend (inimese hing, paha vaim v. tehtud olevus), kes tuulekeerisena viib võõrastelt põldudelt vilja, heina vms., toob haigust ja teeb muud halba, tuulispea. Tuulispasaks käima.
õudne7. september 2015, 13:07
Sal Peeter7. september 2015, 12:28
Mis kuramuse komme see kõigil küljes on, et filmitakse telefon püsti peos?? Mitte muhvigi pole selliset pilus näha. Teinekord hoia telefoni horisontaalselt, nagu normaalne oleks.
7. september 2015, 13:45
arvad et kõik peaks kaameratega ringi joksma
masinist-operaator7. september 2015, 15:45
sa ei saanud probleemile pihta või?
mitte kaameraga ringi jooksma vaid mobiili saab filmimisel ka horisontaalselt hoida! mõnele uudis, aga tõepoolest - saab ka rõhtsalt hoida, kusjuures pilt siis palju arusaadavam, kui see uksepilu.