Loomad

OSKATE ÄKKI AIDATA? Seapoiss Possu otsib kodu (10)

LISA KOMMENTAAR

zrz28. oktoober 2015, 21:22
metsast?_sea katku test tehtud?
memm28. oktoober 2015, 12:44
Veel üks kevadel suvilasse emotsiooni ajel võetud lemmikloom, kes jäi üleliigseks sügisel "päriskoju" kolides? Olen suvilapiirkonnas teist aastaringi püsielanik. Ja on juba ilmunud eelmise sügise kassid-koerad-jänesed taas, kes otsivad toitu ja sooja talveks. Märkame kohalikega, et "samad näod":) Kevadel kaovad... ju siis "omanik tuleb talvitumast" - ja loomapoeg ei unusta "oma kodu", olgu ta või sinna maha jäetud:/ Mõelge enne, kui võtate looma: kas on piisavalt aega, ruumi, raha. Looma eluiga kestab kauem kui inimese hetkeemotsioon.
Minisea omanik..28. oktoober 2015, 11:27
.. minul on üks selline, elame korteris. Tegu on väga targa ja puhtust armastava loomaga - pissib liivakasti, kui õue ei saa.. Õues jalutades hoiab lähedale, nagu koer. Kodus olles tahab ka diivanile ja vaatab meiega koos telerit. Magab ta lapse kaisus, ise läheb ja sätib ennast kaissu, kui laps on voodisse läinud. Väga hästi oskab enda tahtmisi selgeks teha - kui keegi köök läheb, võtab põrsas kohe sappa ja hakkab mööda säärt hõõrutama, nagu kass :D .. ise samal ajal teeb oma armast möhhitamise häält, küsib nii head ja paremat :D
Koju jõudes jookseb põrsas uksele vastu, nagu koer ja rõõmustab hullupööra :D ... vigurdab täpselt samuti, nagu kassid ja koerad, kui neil mängu hoog peal :)
Meie põrsas on kahene ja ikka väike. Ma arvan, et kogu nipp seisneb söötmises. Põrsastega on see asi, et nendel ei saa kunagi kõht täis, ta võiks ennast otses mõttes surnuks või haogeks süüa. Meie saime õpetussõnad kaasa, et süüa võik põrsale anda kaalu järgi - nii palju kui sööb 20kg laps, nii palju võiks süüa anda ka 20kg põrsale. Nii ma teengi, arvestades kogust hetkel umbes 7-8 aastase lapse söömise järgi. Olen harjutanud põrsa sääma korra päevas, hommikul - tavaliselt siis 500-600g herkulaid keedan pudruks talle ja piisab hästi päevaks. Lisaks sellele on tal päev otsa veenõu täis ning maiustamiseks sööb ta ülejäänud päev paar-kolm õuna või umbes 1/2 saia pätsi. Õuna meeldib talle veeretada ja närida, sai on lihtsalt ta lemmik söök vist :D Ja see on ka rangelt kõik. Olen kindel, et sellest talle piisab, sest ta on elurõõmus ja terve loom.
Kui miinuseid otsida, sis ehk see, et õues talle meeldib ikka põrsakombel askeldada :D ... nühib kärsaga vahel ikka nõnda, et pärast võiks kartulid maha panna :D ... et see eelab siis seda, et iluaeda teda lasta pole arukas ja kui tuppa lasete looma, siis tuleb valmis olla ta kärssa pesema peale õueskäike, samuti peale söömist :)
hm 28. oktoober 2015, 11:25
tegemist on väga toreda koduloomaga, kes on tark ja puhas loomake.
Mu on nimi valmis28. oktoober 2015, 11:23
kuidas teile meeldiks Hugo Boss u ?
OSSA VÄIKE POSSUKENE28. oktoober 2015, 10:51
leitke kiiresti väiksele Possule kodu, muidu lumi tuleb maha ja Possu käpad saavad külma, miks keegi ei taha Possule kodu anda, ta on ju nii nunnu ja vahva
Gunnar Stahl28. oktoober 2015, 10:19
Peaasi,et ei satu selle sadisti kätte, kes hiljuti vanglast vabanes ja kindlasti naudib juba piinamist.
Rakvere28. oktoober 2015, 10:14
Küll ta Jõuluks praeahju sooja jõuab,28. oktoober 2015, 10:08
Või andke mõnele kodutule,kui te inimesest hoolite.
Peaksite28. oktoober 2015, 09:40
ka arvestama et ta voib väga vabalt tahtma voodis valgete linade vahel tuduma hakata ja diivanil televiisorit vaatama. Vapustavalt hea energijaga loomake.