Loomad

Galeriid täiendatud kell 13.44!

GALERII | Loomaõiguslane sulges end kuueks tunniks rebasepuuri (52)

LISA KOMMENTAAR

Kas loomaõiguslased on taimetoitlased ??25. november 2015, 17:54
Võrreldes karusloomadega kasvatakse näiteks sigu veelgi kitsamates tingimustes või on loomaõiguslased ainult nende loomade eest väljas,kelle nahka kasutatakse peale looma surma????
Aga kõik me kunagi sureme ja peale surma ei ole vahet kas mu elund maetakse,põletatakse või antakse laboratooriu kasutusse või hoopis päästab mõne inimese elu ???
vana25. november 2015, 11:05
Mitte ei saa aru, miks need õiguslased ei katseta oma peal loomadele sobivaid tingimusi. Näiteks olla teatud aja vabalt vabas looduses - ilma peavarjuta, arstiabita, poodideta ja ainuke, mis maksab on jõud. Ja äkki tahaksid veel koos lastega seal olla? Hästi, kui meie metsades on praegu külm, siis võiks ju lõvidega koos head elu nautida...
Varajane25. november 2015, 08:32
Ei tea kas need idikad ka loevad neid kommentaare kes sellist kampaaniat teevad.Kuidas neil üldse lubatakse selliseid asju teha.
SIIM24. november 2015, 21:53
Järgmisena soovitaksin aktivisti protesteerida meie loomaaia nõuetele mittevastava jääkarupuuri vastu. Ta võiks 6 tunniks minna sinna puuri Friidale seltsiks. Kui saaks teada, millal see toimub, sõidaksin ekstra pealinna. Friida lõunaeinet pealt vaatama.
???24. november 2015, 21:48
Nõuetele vastavasse rebasepuuri? Tegemist oli tegelikkuse drastilise muudatusega, sest too aktivist oli seal nõuetele vastavas rebasepuuris ise kordades kogukam kui üks keskmine rebane. Näitagitatsioon olnuks ju veelgi drastilisem, kui aktivist pugenuks näiteks standartsesse kassipuuri. Või kuhugi veelgi väiksemasse puuri.
Uuesti Kelly24. november 2015, 21:36
Poisid,Teid ei jõua enam ära naerda,küll Teie oskate end rumalaks teha.Tubli,vahvad olete.
Artsile24. november 2015, 20:21
Ma kõndisin mööda oli jah keegi mees ühes läbipaistvas kastis.Kas nüüd geid pannakse häbiposti kinnise kastiga linna.
Arts24. november 2015, 19:38
Oh uudist,teate mis ma reporterist nägin,habemega ja mehe häälega naine oli puuris.Ei kuramus,vist ikkagi mõni gei oli.
24. november 2015, 19:31
ma ei saa sellest aru, rebastel pole ju tekke ja kindlasti on puuris ka pabulaid, kui ta tahab näidata rebaste reaalset olukorda, siis oleks pidanud ka need asjad korda ajama
Kelly24. november 2015, 19:30
Tere,vabandust huvitav kas sellistel mingisugune häbitunne ka on sellise rumalusega.Samuti ei taha kedagi solvata mida haritud inimene ei teegi kuid siiski.Hakkab talv tulema ja tõesti neil seal kõrgemal tuul puhub ikka tugevasti.Olge lõbusad,vaatate teineteisele otsa naeratage,saate kõik koos naerda.
Juula24. november 2015, 19:08
1. Puur ei ole proportsioonis elanikuga.
2. Tööpäev kestab 8 tundi, mitte 6.
3. Millest on tehtud "puurilooma" jalanõud?
4. Mida "puuriloom" sööb?
5. Mida sööb puuris kasvav rebane? Kas kapsast ja porgandit?
Oled seal või.24. november 2015, 18:34
Mida seal tehakse,kas tollel lehmal kes puuris oli võetakse juba nahka maha.No okei,kirjuta pärast kuhu selle raipe liha viidi.
oi, oi. 24. november 2015, 18:14
Suht savi neist. Hetkel olengi just pra siin. Töö käib juba, natuke jäid hiljaks juba.Nahka lendab täiega 😄😄😄😄
Arts24. november 2015, 17:09
Ei taha halvasti öelda kuid väljendan omi mõtteid.Ma ei saa sellistest naismakaagidest aru millised pelmeenid neil seal ajude asemel on.Huvitav kes või millised on selliste vanemad.Kas sellistel kusipeadel on mehed ka või kes selliseid tahavad või kuidas või kellega sellised paarituvad.Millised neil järglased tulevad,kas kohe tuleb puuri panna.Kallis rahvas aidake mind,ma tõesti ei saa enam aru,kas nad on ikkagi inimesed.Palun rääkige,aidake lahendada probleem milliste tulnukate kõrval peame elama või kus kahal peaksid selliste koht olema.Kas ikkagi meie normaalsete inimeste kõrval.Jään vastust ootama ja lahendame kuidagi selle raske probleemi.Mõtleme midagi välje,halba ei taha võibolla leiame nendele mingisuguse haigla ravi.
Looma24. november 2015, 17:04
territoorium on tavaliselt nii suur, kui tal on toidu leidmiseks vaja. Kui kõht täis siis magatakse. Loomad ei tee metsas trenni ega kehakultuuri S.T. jänes ei jookse igaks juhuks, et kui rebane või hunt taga ajab, vormis olla.
Neid puuriloomi toidetakse niipalju, et nad kasvaksid ruttu ja nahk oleks ilus. Nüüd sügisel lähevad metsloomade karvad ka tihedamaks enne talve.
Puur on VALE proportsiooniga.
tibu24. november 2015, 16:48
ega mõistus pole vist tõesti enda teha...
hoprebane24. november 2015, 16:21
Miks küll aint 8 tunniks. Pange puur lukku ja visake võti minema.
Mulk24. november 2015, 15:44
Olen kaugelt aga pange see idioot puuriga põlema.Kas lähedal mõnda narkarit ei ole.
tütrekene24. november 2015, 14:30
kas see rebase hais sul ikka küljest ära läheb või pead jääma vanatüdrukuks!
Vist ei lähe24. november 2015, 14:50
Nad on enamuses vanatüdrukud ja lesbid, mõni pede on ka hulka sattunud.
Identiteedikriisis vaevlevad tegelased.
aare24. november 2015, 14:30
täielik jobu mis teil omal jalas on
järgmine kord24. november 2015, 14:28
Kui ta soovib end loomaga samastada- tehkem tema rõõmuks sama ka meie!
Tõstkem puuri peale jalga ;).
See24. november 2015, 14:25
.....kloun vòikski sinna puuri jàda,sest tööl ta ei kài....🐍
Katja24. november 2015, 14:22
Kohutavad kommentaarid, peale ühe. Vahel tõesti mõtlen, et sellised hädapätakatest, alatasa virisevad inimesed ongi ilmslet reaalsuses need, keda miski peale enda ei huvita, ja siis mõeldakse, miks elus nii halvasti on. Tuleb elada nii, et ei teeks liiga nõrgematele.
Ants24. november 2015, 14:32
Juba koopainimesed katsid end karusnahaga.Kas mingi kunstmaterjal parem siis tervisele.Aga kus tegijaid seal ka kommenteerijaid.Nii et las inimesed avaldavad oma arvamust.Muidu on nagu riigikogu uudistega.Mis härradele ei sobi - tuleb ära kustutada.
24. november 2015, 19:36
õige, kui näen kedagi kes kasutab koeral rihma ja suukorvi, annan kohtusse raisa, kuradi koera piinajad
Selline24. november 2015, 14:21
haige inimene peab kiiresti jämejalga viima.Talleg kasvatab ka kanu puuris,miks need idioodid siis kanamuna söövad jne.
kaks24. november 2015, 14:07
viimase aja sõimusõna: loomaõiguslane ja vegan. Kole värk.
jobu24. november 2015, 13:58
Minu pärast jäägu eluks ajaks sinna puuri.
Tubli tüdruk.24. november 2015, 13:57
Need tigetsejad, keda ei huvita loomad, ega see, mis kogu maailmas loomade heaks tehakse, võivad siin ju küünilised olla. Või need, kes küüniliselt vilistavad eetikale, moraalile, mõistlikkusele ja arukusele ning raha, raha, raha ja luksuse nimel on valmis ükskõik milleks, ning põhjustavad loomadele asjatuid kannatusi. Igatahes on need tublid inimesed, kes viha, vaenu, vihkamise, hoolimatuse, ükskõiksuse asemele on valinud vastupidise ning juhivad avalikult meie tähelepanu sellele, milised oleme ja mida loodusele põhjustame. Muuseas on inimese hoolimatus looduse vastu see, mis on viinud maailma ökokatastroofi ja füüsilise hukkumise lävele. Austus Teile, kes te hoolite!
Ahsoo24. november 2015, 14:14
A.H. taamal muidugi peab ka aru. Küll on ta mõtlik! Miks inimene tema ajal teisele rõhku ei pööranud, ja miks nüüd inimene loomale rohkem rõhku pöörab kui ligimesele...?
Tähtsuse järjekord24. november 2015, 16:37
Seni kuni meil on küllalt lapsi, kes elavad ehk hulleminigi kui need puurirebased (neil vähemalt kõht täis), siis võiks oma abi suunata esmalt siiski sinna. pealegi on inimesed juba ürgajast saati katnud end loomanahkadega ja vaevalt, et need suured loomaõiguste kaitsjad ainult kunstnahast saabaste-kingadega ringi käivad. Tundub kuidagi silmakirjalik.
loodusest24. november 2015, 19:34
pole siin juttugi, kuna puuriloom ja metsik loodus on täiesti eri asjad. Aga - kus need maruloomaõiguslased sel juhul on, kui hobused jäetakse lauta kinni janusse ja nälga surema? Või lehmapidajad lasevad oma lehmad kõrvadeni sõnniku sisse kasvada? Kas hundikoera või hurda pidamine linna korrusmaja korteris on armas ja hooliv? Või need kutsikavabrikud, või mammid, kes kasvatavad X+1 arv haigeid ja lähisuguluses kasse? Jne, jne. Kui aj(r)unatuke kaugemale, kui rebasepuuri visuaalini ei suuda mõelda, ei muutu keskmise kodaniku meelsus ka mitte. Pigem need loomakaitsehullud teevad kõvasti moraalset kahju loomakaitseliikumisele tervikuna. Loomade kaitsmises julma kahtlemise vastu pole midagi ebanormaalset.
24. november 2015, 19:34
õige, lasin just paar eksootilist mürkmadu, sisalikku, paar kiskjat jne metsavahele vabaks, elagu tekkiv eesti looduskatastroof
Rästikud vabaks!25. november 2015, 06:29
Ma olen kuulnud sellist asja, et kunagi oli võimalus ( äkki nüüdki) müüa laboritele rästikumürki. Üks korjas ka piimakarda kevadel posu rästikuid ja viis linna laborisse. Eks seal võetud ussidelt mürk ära ja pärast antud nõu elukatega tagasi. Too herr ei hakanud neid enam metsa laiali vedama vaid lasknud linnalähedal lahti. Tegelikult õudne mõelda.
Tegelikult tekitab puuriloomadele muret suur kehakaal. See mõjub neile halvasti , aga vaja on võimalikult suurt nahka.
Loomakaitsjad peaksid minema hoopis sellisesse kohta, kus kasvatatakse karakulllambaid, vot nende tallenahkasid kasutati kasukate tegemiseks.
Asja võib ikka täitsa hulluks ajada -- loomanahku ei või siis kasutada, kasetohust viisud! koorid puud paljaks. Puuvillast värk --- kasvatad , kurnab maad, võtad vaeselt taimelt tema villatupsu. Linane --- jälle kolgid teda ai-ai-ai, paned külma vette = uputad jne. jne.
sa kirjutad siin25. november 2015, 05:56
midagi loodudest. eestis ei aeta püss seljas mööda metsi rebaseid taga. siis võiksid oma jora ajada. rebased, kährikud ja muud karvased kes puurides üles kasvatatud ongi meile põhjamaa inimestele ümber kaela vajalikud, sest meid vaevab kaela ja seljavalud. seda soovin sullegi sa noor tuutu.
tubli?25. november 2015, 12:14
Mind huvitab, kes neid juhib! Hea oleks, kui see punt tutvuks raamatuga - Karusloomakasvatus. Ja muidugi on veel raamatud Seakasvatus, Kanakasvatus, jne., jne.
Mis luksust me ikka taga ajame aga isegi 15 kraadise külmaga on hea jänesenahkne müts pähe panna. Ma ei usu, et te ise seda usute, millest pasundate!
kardulas24. november 2015, 13:35
Ma olen aiaviljaõigusslane, kaevan ennast kaelast saadik maa sisse, et kaitsta porgandite õigusi.
Aga24. november 2015, 17:10
mina peeretan ja pasandan nagu siga ja kaitsen notsude õigusi.
robi24. november 2015, 13:34
Häbi võiks olla, kuradi tola!
Mage24. november 2015, 13:31
Varem etlesid loomaõiguslased alasti.
Vähemalt oli atraktiivsem.
Vohoh24. november 2015, 13:08
Peaksimegi nyyd loomaoiguslastel niimodi elada.loomaoiguslased puuri
jüri24. november 2015, 12:59
Kaitske loomi loomaõiguslaste eest !
pamee24. november 2015, 12:54
igal lollil oma lõbu...
pamee24. november 2015, 12:54
igal lollil oma lõbu...
kas siis...24. november 2015, 12:48
Jobu24. november 2015, 12:38
Lehmade ja sigade tapmine tuleb Eestis keelata.
kanad25. november 2015, 06:03
rästikud. muideks suitsetatud rästik pidi olema nagu angerjas. miks ei lõuga kui hiiri ja rotte hävitatakse. ja üldse miks te keset päeva kui eesti inimene tööd teeb teie kraaksute tänaval. muidusööjad.
no võiks ju arvata24. november 2015, 12:36
et jehoova tunnistajad või siis telefoni-müüjad on suurim nuhtlus. a need looma-hullud ja sama . mis usu-hullud ja muud hullud. mis sellistega teha ... ???
Ahsoo24. november 2015, 14:16
http://piibel.net/#q=Rm%201:18-25
A.H. taamal muidugi peab ka aru. Küll on ta mõtlik! Miks inimene tema ajal teisele rõhku ei pööranud, ja miks nüüd inimene loomale rohkem rõhku pöörab kui ligimesele...?
Sass24. november 2015, 12:28
Puuri suurus peaks siis ju olema tunduvalt suurem, sest see tuleks ehitada proporsionaalsust , inimese ja rebase suurust arvestades. Kaldun arvama, et meil on peresid kus elaniku kohta oleks siis pinda vähem kui rebasel.
no24. november 2015, 12:17
Nii haigelt edev inimene vajab abi,raviga peaks ruttama!