Ilm

UUS SOOJAREKORD: ÜRO kinnitusel on 2015. aasta seni teadaolevatest kõige soojem (5)

LISA KOMMENTAAR

maiden27. november 2015, 20:22
Üks fakt, mis näitab, et see kliimalurjus valetab täiega. Ah et ajaloo soojemad aastad? Aga miks hakkasid Islandi viikingid neist loodes asuvat maad Gröönimaaks ehk Roheliseks Maaks kutsuma? Sellepärast, et seal haljendasid rohelised väljad. Kliima võimaldas sinna elama asuda ja põllumajandusega tegeleda ja seda aastasadu. Alles XIV - XV sajandil toimunud kliimajahenemine ja sellega kaasnenud eskimote ränne ja rünnakud hävitasid seal taanlaste asundused. Kas siis praegu on kliima veelgi soojem ja võimaldaks Gröönimaal uuesti maad harida? Tutkit.
paolo Milaanost.26. november 2015, 15:14
Aga mina pean ikkagi ahju kütma !! Kus see soojus siis on ??
fghfh26. november 2015, 14:07
Pange siis juba graafik ka kõrvale, kuidas temperatuur Maal kogu aeg tõuseb ja samal ajal jääd on poolustel järjest enam ning päikese aktiivsus on kahanev. Kliimaterroristid kasutavad oma positsiooni inimeste petmiseks igal võimalikul moel, et leiutada uusi põhjuseid ja skeeme maksukoormuse suurendamiseks.
Mini26. november 2015, 11:59
Sõnastus on ju vale. Ei ole teadaolevatest, vaid inimese poolt mõõdetutest ehk?! Sest teada ju on, et sõnajalgtaimede vohamise aegu oli planeedil Maa ikka palju soojem kui täna.
püha taevas26. november 2015, 11:55
ja meil oli jälle selline ilane aasta, et enne augustit soojaks ei läinudki. siis paar nädalat oli nagu suvemoodi asja ja siis jälle ila lahti.