Loomad

Alaveski loomapark vajab heade inimeste abi (16)

LISA KOMMENTAAR

24. veebruar 2016, 16:27
Loomaaias jalutab ühel hommikul känguru vabalt väljas, aetakse aedikusse tagasi ja ehitatakse mõni meeter aed kõrgemaks. Järgmisel öösel toimub sama lugu ja jälle ehitatakse aed mõne meetri võrra kõrgemaks. Naaber aedikus elav känguru küsib, et ei tea kui kõrgeks nad su aia ehitavad. Eks nad niikaua ehitavad, kui avastavad, et ööseks tuleb värav kinni panna. Nii on ka meie elu. Ametnikud kirjutavad seadusi, täidavad euronõudeid. Kuid tegelik elu.....
ei saa aru23. veebruar 2016, 20:00
mina ei hakka pidama midagi . mis üle jõu käib . halb mekk man sel asjal . aga ehk asi laabub. loomad pole ses kunagi süüdi. et inimesed on nagu nad on .
Mõmm.23. veebruar 2016, 19:16
Seal kandis kõvad ametnikud. Jaaniarotu linnupargist saadi jagu nüüd lõpetame Alaveski ka ära. Pole vaja pabereid täita ja hüljatud metsoomad tapame lihtsalt ära. Sinna saab pagulasele linnaku ehitada!
23. veebruar 2016, 16:33
Hirm ametliku bürokraatia ees ja mure noorte karude ning teiste loomapargi asukate elu pärast, on võtnud perekond Kõivult jõu ning tahtmise loomaparki edasi pidada.
Miks raha annetada, kui nad ise sellega enam tegeleda ei taha.
Kas nende poeg mingi motospordiga ei tegele? Pidi sel noormehel üpris kallis hobi olema, mida vanemad kinni maksavad....
maamiis23. veebruar 2016, 08:37
karupoisid tuleks saata Toompeale,teevad puhta vuugi
kuidas neid toita ja hoida22. veebruar 2016, 17:32
selleks ikka 101 võimalust ja leidke see ...
just22. veebruar 2016, 16:19
Peremees on ahastuses ilmselt ja ka suur loomadesõber.Asjad kisuvad kiiva nende ametnikke pärast-olen lugenud ja ka loomade pärast mures.Riik pühib ikka oma käed puhtaks,mis teha???
just22. veebruar 2016, 16:19
Peremees on ahastuses ilmselt ja ka suur loomadesõber.Asjad kisuvad kiiva nende ametnikke pärast-olen lugenud ja ka loomade pärast mures.Riik pühib ikka oma käed puhtaks,mis teha???
Oh teid vingujaid..22. veebruar 2016, 15:40
Õnneks olete te kõik teadlased,selgeltnägijad,professorid,jne jne. Kahjuks olete te seda vaid omas mullis ja oma külapoe taga trepil lösutades. Keegi ei taha teie Bocki raha ära võtta....
Ja mis komme see on inimest tundmata avalikus kommentaariumis sõimata? Kui asjaga kursis pole siis hoiab iga negatiivik oma suu pudru jaoks.
....aga22. veebruar 2016, 15:31
miks riik ei aita??????????
Oot22. veebruar 2016, 14:32
Miks siis hukati need vaesed loomad,,,äkki tōesti pole mōtet siis seesugust ettevōtet pidada, kui pidevalt loomade elu ohus, kui ei suudeta isegi aedu ehitada....
Olen nōus annetama kui otsitaks loomadele elukoht kus nende eluke ohus pole
22. veebruar 2016, 11:51
Raha ei jõutud maksta ja 11 looma tuli hukata?? WTF. Mida paganat te teete seal? Miks on vaja siis selline pargi risu kokku klopsida, mis aastapärast uuendamist vajab. Ette üldse ei mõtle siis? Nüüd kerjatakse loomadele raha. Ja tagatipuks ähvardab teisi loomi sama saatus ees oodata, sest pargipidaja ei suutnud adekvaatselt ning õigeaegselt otsuseid vastu võtta. Täiesti ebaõnnestunud pargi pidamine. Ja nüüd loodetakse rahva peale, heade inimeste peale. Need loomad lootsid sinu peale pargipidaja, sa oled neid alt vedanud.
Katja22. veebruar 2016, 12:03
Inimeste heaks kerjatakse raha aastaringselt. Toetage Lastehaigla operatsioonitoa ehitamist, ostame uue kiirabiauto jne. Kas see on normaalne. Ja kui heategijad ei aita, kas siis tapame lapsed maha. Riik on absurdne, Loomapargi peremehe kraesse küll miskit ei ajaks, Lihtalt teeb asja südamega aga ametkonnad oma bürokraatiaga hävitavad meid kõikki. Miks mitte siis toetada ka väheke teistsugust ettevõtmist kui lapsed.
22. veebruar 2016, 12:58
Selge see, et süüdi võib olla ka ametkond, aga kelle idee oli see park rajada?
Ja siis hiljem kui kõik vussis on, süüdistatakse kõiki teisi, aga ei nähta enda tehtud vigu ja mõtlematust.
Täiesti22. veebruar 2016, 14:34
Nōus, olen nōus annetama, et nendele asukatele otsitaks kodu......mitte nii et mōne aja pärast loeme, et ikkagi loomad hukati kuna pargipidajal siiski nappis raha
marks22. veebruar 2016, 16:29
Ei noh, jääb arusaamatuks- täna aedik sobib mingile ametnikule, homme ei sobi. Mis toimub, kas se asjapulk selles kontrolliametis ikka teab mida teeb. Suhtumisest tundub et tahab pistist. Kas see kopikas kaalub loomade elu ülesse.