KarvaBall 31. märtsil 2016.Foto: Joosep Soorsk
Loomad
1. aprill 2016, 13:11

GALERII | Loomasõprade KarvaBallil koguti varjupaikade jaoks raha ja avati uus suhtluskeskkond (4)

Loomasõbrad korraldasid eile meelelahutusliku heategevusõhtu KarvaBall, millega koguti raha Viru ja Võru loomade varjupaikade kliinikuruumide eitamiseks ning lansseeriti loomasõprade suhtluskeskkond Loom24.

Loomasõpradele pakuti kolmekäiguline õhtusöök ning ballikülalised said osa oksjonitest, loosidest ning heast muusikast. KarvaBallil lõid kaasa mitmed tuntud loomasõbrad nagu näiteks välisminister Marina Kaljurand, tuntud loomaarst Tiina Toomet ning muusikud Marek Sadam, Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kirstjan Kasearu.

Heategevusõhtul õnnestus varjupaikade arenduseks koguda 2500 eurot. Varjupaikade MTÜ turundusjuhi Mari Hagi sõnul on see oluliseks panuseks veterinaariruumide valmimisse. “Ma siiralt tänan kõiki osalejaid ja nende huvi varjupaikade arendusse. Uued ruumid, kus on hea varjupaika saabuvatele loomadele arstlikku läbivaatust teha, on plaanis ehitada selle aasta teises pooles,” tutvustab Hagi Varjupaikade MTÜ plaane.

Eilsel heategevusõhtul avati ametlikult loomasõprade portaal Loom24, mis teeb tihedat koostööd varjupaikadega - sinna lisatakse jooksvalt varjupaigaloomade kuulutusi, kus lemmikut otsiv inimene saab teha temaga esimese tutvuse. Loomaomanikele mõeldud portaali teeb eriliseks see, et ühte kohta koondatud kõik loomasõbrale vajalik: suhtlus, kuulutuste jätmise võimalus ja tooted-teenused.