Loomad

Kas sina võtad oma lemmiku tööle kaasa?

Viis parimat koeratõugu, keda tööle kaasa võtta! (11)

LISA KOMMENTAAR

triin 21. oktoober 2016, 15:57
minul on tugev allergia koerte suhtes ja kui keegi hakkaks koeri tööle tooma -tähendaks minu jaoks hoolimata ravimitest tugevat nohu, kõriturset ja vesiseid silmi. Palun ärge võtke koeri kaasa kinnistesse avalikesse kohtadesse, kuna koerte suhtes on palju allergikuid.
emane Ameerika Staffordshire'i terjer20. oktoober 2016, 23:35
Liina20. oktoober 2016, 00:49
Sõltub töökohast ja sõltub koerast:) Kui on rahulik koer ja harjunud omanikuga tööl kaasas käima, siis koera jaoks ei ole küll mingit vahet, kas ta magab omaniku tööloleku ajal kodus või kontoris laua all. Ja ei sega selline koer ka omanikul ja omaniku kolleegidel töötegemist.
!20. oktoober 2016, 04:03
Oma lemmikut võib tööle kaasa võtta ning seal töötegemise asemel nunnutada vaid mingi ülemusest büroorott, kes oma kabinetis 8 tundi aega surnuks lööb. Ja ega ülemusele alamad märkust teha kahei söanda. Küll aga vastupidi, kui alluv töörabamise asemel mingit kassi või koera nunnutab ja sellega mängib. La lihtsast tööinimmesest või teenindajast ei hakka ma üldse rääkimaga, see saaks kohemaid kinga, kui palehigis töö rabamise asemel oma lemmikutega mängiks. Eriti veel siiis, kui ta pärast esimest märkust oma tegevust jätkaks. Aga näiteks operatsioonituppa oma peni kaasa toonud kirurg lendaks töölt päevapealt.
Liina20. oktoober 2016, 23:52
Koer ei vaja ööpäevringset nunnutamist ja mängimist. Tööl kaasas käiv koer magab seal suurema osa ajast, kui just kolleegid koera segamas ja nunnutamas ei käi. Omanik teeb tööd ja koer magab. Kusjuures tegelikult ka. Operatsioonituppa jah ei saa koera kaasa võtta ja paljudesse teistesse töökohtadesse ka mitte. Keelame siis näiteks kodukontorid ka ära - kirurg ei saa kodus tööd teha, samuti enamik teenindajaid, palehigis töötav koristajatädi ka mitte. Muide ka kabinetis istuvatel ülemustel on ilmselt suhteliselt raske koera kaasa võtta, ikka on kellelgi mingi probleemiga ülemuse juurde asja ja kõigile töötajatele ei pruugi koer ülemuse kabinetis sugugi meeldida:)
?19. oktoober 2016, 18:23
Issand milline jama, lausa ruudus! Tööl tuleb ikka tööd teha! Huvitav, kuidas tassiksid oma koeri ning kasse tööle kaasa näiteks meditsiinitöötajad. Kas või operatsioonituppa. Või lendurid ning stjuardessid. Toiduainetega töötajad nii tööstuses, töötlemises, transpordis kui ka kauplustes. Või tehastes, kaevandustes j.n.e.
19. oktoober 2016, 15:12
kas oksemarianne käskis nii rumala jutu kirjutada ?
Koerajuht.19. oktoober 2016, 11:36
Tere. Olen tegelenud koertega 1978 aastast. Põhiliselt jälituskoertega ja vabariigi taassünnist ka narkokoertega. Töö juurde ei tohi ühtegi koera kaasa võtta piinama. Tööle ehk teenistusse võib võtta ainult teenistuskoera, tööle näites töökoera TOLLI ametnikud koerajuhid. Maailmas on teenistuskoertest kõige parem tõug saksa lambakoer. Tahaks öelda nagu juba üks kommenteerija ütles lühida aruga nürimõistusega inimestele lõpetage idiootsused.
mnjah19. oktoober 2016, 11:05
sisuliselt kõik suured tõud, mitmed veel ka aktiivsed tõud (puudli suurust ei ole täpsustatud). Miks peab kõike lombitagust meile tarkusena ja soovitusena pakkuma - meil on hoopis teised olud ja hoopis teised eelistused! Kusjuures seni veel on meil arusaam, et töökoertel on parim aeg koos omanikuga tegutseda, mitte kontorilaua all magada, magamiseks sobib kodune sohva hulga paremini.
issand19. oktoober 2016, 10:54
kui võtaksin oma väikese kutsu tööle kaasa, lendaksin bossi käsul igavesti töölt.
.19. oktoober 2016, 09:58
Palun, lõpetage idiootsuste treimine.
Koerad tööle kaasa. Appi.
Kui issudel--emmedel pole teatud olukordades lapsi kuhugi jätta. Rebi ennast kasvõi pooleks, või anna lahkumisavaldus. Sest tööle neid kaasa võtta ei tohi.
Ja siin koerad.
Aga äkki homme krokodill või jõehobu--sest lemmiklooma mõiste on lai.