Video: Geidi Raud
Loomad
21. oktoober 2016, 12:04

ÕHTULEHE VIDEO | NÄDALA KODUOTSIJA : "Star Warsi" tegelase järgi nime saanud küülik Printsess Leia otsib omanikku, kellele rõõmu tuua (1)

Sel nädalal tutvustame Tallinna loomade varjupaigas asuvat, vahvat ja energilist küülikupreilit Printsess Leiat, kes siiani oma kodu ootab. Küülik on umbes pooleteist aastane ning jõudis varjupaika perekonnast, kus lapsel tekkis allergia. Ta on väga inimsõbralik ja talle meeldib inimesega suhelda ja mängida.

Printsess Leia on energline, seetõttu meeldib väga nautida vabadust ja ringi joosta. Oleks hea, kui ta omanikuks saaks inimene, kes saaks temaga näiteks õues jalutamas käia.

Küülikut lemmikloomana pidades peab silmas pidama, et nad kardavad kõrgust, seega ei tohi neid õlal kanda, või neid väntsutada. Samuti peab küüliku pidamiseks olema korralik ja suur puur, kus oleks ka liikumisruumi. Küülikud peavad hea tervise jaoks saama kvaliteetset toitu.

Printsess Leia on steriliseerimata, kuna emaseid küülikuid ei steriliseerita, kui selleks just ei ole mingit tervislikku põhjust. Seetõttu ei tohi teda lasta kokku poiss-küülikuga, kuna Varjupaikade MTÜst võetud loom ei tohi saada järglasi.

Et Printsess Leiaga lähemalt tutvuda, vaata nunnut videot!

Kui sul tekkis Printsess Leia vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn, tel 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.