Loomad

Loomade eestkostjad: karusloomafarmides pole võimalik loomade heaolu tagada (27)

LISA KOMMENTAAR

Ants27. oktoober 2016, 17:48
Moderaator ei lase läbi juba teist kommentaari.
Karusnahatootmine LOOMA SELJAS ON KOSMOSEAJASTUL ANAKRONISM ja TÄIESTI MITTEVAJALIK
BB26. oktoober 2016, 11:48
Loomad tuleb vabadusse lasta.
p26. oktoober 2016, 17:36
loll oled v...nad ei oska vabaduses elada
A.H.25. oktoober 2016, 18:01
Mis parata, ka taimede heaolu pole põldudel, aialap´pidel, kasvuhoonedes, pottidest rääkimatta tagada.;)
Kui25. oktoober 2016, 07:15
inimene on nii ebapädev ehk lihtsalt loll ja ei tea,et need puurides elavad loomad ei ole mets-,vaid selleks aretatud koduloomad,siis ei peaks ka tema võhiklikku pläma lehes levitama.
Kassi Merike 25. oktoober 2016, 02:08
Mis nüüd küll saab? Loomakaitsjad võtsid endale kohustuse-hakata kaitsma kasside ja koerte kirpe.
Herbert25. oktoober 2016, 00:52
Küsimus MTÜ Loomusele, kas koertekasvanduse pidamine on ühele loomakaitsjale õige tegevus?
Mikoola24. oktoober 2016, 23:47
Loomad elavad olevikus ja mäletavad minevikku. Kuna kõnealuste loomade minevikus on neil alati olnud hea ninaesine siis nende selektiivsed reakstsioonid on katse ja eksituse kaudu kogenud seda , mis nende karva on ilusasti läikima löönud. Loomad ei küündi kunagi surelike inimeste püüdluste tasemele va. paaritumistuhin. Kuid kui inimene ei suuda oma surelike püüdluste eesmärke eristada, kulgeb tema eksitents looma tasandil.
???24. oktoober 2016, 23:44
Loomade eestkostjad? Aga kes teid siis selleks on määranud? Kas loomad ise valisid teid oma esindajateks või määras kohus või mingi eestosteorgan? Rohkem nagu isehakanute moodi! Mina teie volitusi ei tunnista!
Lihasööja24. oktoober 2016, 23:41
Aga kuidas on lehmade, kanade ning sigade farmides pidamise tingimused? Kas läheme nüüd siis loomainimõiguslaste meeleheaks kõik sundkorras ning kollektiivselt porgandi- ning kaalikadieedile üle? Aga mina armastan pihve, viinereid, pelmeene ning hakklihakastet, mina ei ole nõus!
Naine 4724. oktoober 2016, 22:50
meil koduses majapidamises tapeti alati loomi. Nuud selline kisa laht!
!24. oktoober 2016, 23:46
Varsti panevad need isehakanud eestkostjad sind vastu su enda tahtmist porgandi ning kaalikate dieedile. Vahenduseks veidi kapsaid kah, kui hea laps oled.
Merike24. oktoober 2016, 21:53
Tore, et EL on tulnud appi loomakaitsjatele ja asunud põllumajandust igati hävitama. Sedapuhku on alustanud Eestist. Saab ju traktorirataste all hukka igal aastal suurearvuliselt hiiri, rotte, igasugu sitikaid ja putukaid. Järgmisena keelustage igatsorti putukamürgid, sest see on ju kahjurite massimõrv!
jüri24. oktoober 2016, 21:05
Küsimus neile loomakaitsjatele. Kui ma nüüd enne läheneva mardipäeva , tapan hane , kirvega puupakul , kes ma siis olen ? Kas mõrvar või vanade tavade järgija ?
Seadused24. oktoober 2016, 21:05
Nendega ongi Eestis maaelu välja suretatud. Ühelehma pidajal ei ole euro ruume, sigade aiad on väikesed, koeral on lühike kett, kodulindu ei tohi enam ise tappa. See on kõik see, et ajame taga seadusi. Meie riigis juba ammu ei toimi erasektor ja kaldun arvama, et nüüd võetakse ette juba suuremad tööstusasutused.
Kõigepealt..24. oktoober 2016, 20:25
...ei peaks ajakirjanik inimesi eksitama. Need loomad pole mitte hõberebased vaid sinirebased.
Meinhardt24. oktoober 2016, 20:20
Karusloomad on tapmiseks mōeldud ja mida lugu sellest kuda nad elavad. Mida paremad tingimused , seda lāikivam karv ja lūhem eluiga.
Tähelepanu loomakaitsjad,24. oktoober 2016, 20:03
moderaator on loomapiinajate pooldaja kuna ei lase läbi loomakaitse küsimusega kommentaare .
on25. oktoober 2016, 00:21
inimene pandud Jumala poolt maa peale loomade ja lindude valitsejaks, seega pole taimetoitlase asi kui teine sööb liha ja pole minu asi kui sa ainult heina närid vms.Piinata loomi pole ilus ega ka mõistlik-kui näed sadisti käes mõnd looma, mis elu enam välja ei kanna aga sadist tahab edasi nautida oma kirge, siis on kasulik tappa loom kiirelt, ilma piinamata, see tuleb kasuks nii sulle kui sadistile-võtab edasise hasardi süvenemise ära ja asi klaarub.Loomakaitsjate kohta ütlen niipalju, et kui sa liha ei söö, siis pole sust töölooma kuskil ametis, sest taimed ei anna kõike inimkehale vajalikku, nii on looduse poolt juba välja kujunenud ja teisi varjante siin pole, kuigi mõned nn. targad tahavad elada 100 aastat heinu süües...peale 10-t tulevad suured probleemid mida ei aita arst ka enam, sest sa oled oma organismi nässu keeranud.Meie põhjamaa asukohas on talvel inimene kandnud ikka kasukat, mis tehtud loomanahast jne. Kes peab siis lööma sea maha kui süüa tahad või kes peab nülgima rebase kui kraed vaja kaela ümber...loomakaitsjate seisukohad on läbinähtavalt tellitud propaganda jne.Kui vasikat,lammast, jänest, kana jne. ei tõmba rippu peale pea mahalõikamist, siis veri välja ei tule ja liha saab praak, nagu tehakse lihakombinaadis, kus antakse enne loomale elektrilaeng ja see lülitab funktsioonid välja- taoline käitumine looma tapmisel on väär ja inimese seisukohalt toidu mürgitamine. Loomakaitsjad võiks ka ükskord kuke kaela kaksata, või jänese nülgida ise, siis tuleb hea isu, sest tead kuidas toit tehtud ja pole mingeid lisamõtteid, et kuidas või miks või kunas...nojah, suured külmikud aastatagust liha täis, mida mina küll ei söö. Eelista Eestimaist, puhast ja ehedat, otsesest allikast!
Siiri28. oktoober 2016, 17:18
Lolli juttu ajad ja sul puudub ÕIGE info,on ainult ajupesu ,loomadel parasiteerijate lobby su peas,kus peaks olema mõtted,ja õgimismõnu eelnauding südames,kus peaks olema tunded.
Kas moderaator24. oktoober 2016, 19:58
on siis nõus sellega, et halal liha tootmine ja lammastega ühtimine on normaalne, et ei lasknud läbi küsimust ,mida selle ärahoidmiseks tehakse?
Kas proua24. oktoober 2016, 19:54
on riigikogule ka esitanud seaduse halal liha tootmise keelustamiseks eestis? See on eriti julm tapmisviis ja on vajalik ainult moslemite toitmiseks, eestisse tulles peavad nad siiski kohanema kohalike toitumistavadega, mitte jätkama loomade julma kohtlemist. Samuti tuleb keelata lammastega vahekorras olemine moslemimeestele.
kaastundlik24. oktoober 2016, 19:29
Paljudel kommentaatoritel segab karusloomade piinamise vastane võitlus jätkuvalt vaeste perede laste eest sõdida. Näiteks kell 19.07. kommenteerinud isik tahaks nälgivaid lapsi aidata aga ei saa - mingil müstilisel moel suudavad loomakaitsjad teda takistada.
Inimloomad24. oktoober 2016, 19:07
Õige, igasguseid putukaid, madusid, haikalu, jäkarusid, tiigreid, krokodille peab iga hinna eest kaitsma. Vaesuses, aotsiaalsetes peredes ja näljas virelevad inimlapsed pole ju eriti olulised, või mis?
Lõhe24. oktoober 2016, 18:55
Loomakaitsjad pööraku tähelepanu kalade kasvatamisele kasvandustes ja meres sumpades. Kaladele on loodud mõistusevastaselt kitsad elutingimused, neid nuumatakse kasvustimulaatoreid täis topitud jõusöödaga. Kalad on haiged ja tugevas stressis. Neil ei ole võimalik loomupäraselt kasvada. Sama on ka tigude kasvatamisega. Siidiusside kasvatamine ja nende kohtlemine on eriti julm. Eesti loomakaitsjad, asuge koheselt tegutsema!
Rain24. oktoober 2016, 18:54
Teen ettepaneku sellele Tapersonile kuulutada täielik boikott. Vältida tema teenindamist ükskõik millises olukorras või millisel alal. Inimvaenuliku suhtumisega isikud tuleb ühiskonnast välja süüa.
Arvo MTÜ le.24. oktoober 2016, 18:47
Kõik Lõpetada MTÜ poolt puurides stressis kanade kasvatus, sulgudes torude vahel seakasvatus, Suurfarmides lüpsikarja kasvatus jne. Alles jätta Hollandi veised vabas loodues ja Aafrika seakatkus sead ja pagulased ja teie MTÜlased ning endised presidendid mitte eesti rahvas