Loomad

NUNNUD ÜHESKOOS: kassiema imetamas siilipoegi (9)

LISA KOMMENTAAR

Tollele totule.26. oktoober 2016, 19:49
Lehmapiimaga ei juhtu midagi aga vaata selle poepiimaga nõudepesu ehk torupesu veega võid küll ära surra.
Tore ja armas lugeda ,aga praegu olevat täielikult välistatud26. oktoober 2016, 18:49
siilikestele piima andmine , pidavat kõhukestele halvasti mõjuma... minul käivad siilikesed juba üle kahe aasta kortermaja akna all ,kord oli 6 siilikest korraga söömas ja viimased kaks ,kes enne talveunne minekut olid kaks nädalat tagasi ... muidugi sooviks neile kullakestele pehmet sooja ja rahulikku und . kohtume kevadel... :D
Talumees26. oktoober 2016, 19:39
Kui ei julge piima anda mine siis lüpsa siili.
Totu26. oktoober 2016, 18:39
Lehmapiim on siilile otseset kahjulik süüa, ta tahab seda aga teeb endale karuteene. Pideva tarbimise juures jääb haigeks ja võib ka surra. Täpselt samuti nagu koera joaks šokolaad-koer ei vaja ega seedi magneesiumit, mida kakaos palju on.
Lõunaeestlane väikelinnast rumalae totule.26. oktoober 2016, 18:59
Minul tütre tütred sõid aastaid saksalambakoeraga sokolaadi. Lapsed olid väiksed ja lihtsalt suur koer lükkas lapse maha ja võttis sokolaadi käest ära, muidugi lapsed andsid ise ka. Koer elas vaas 16 aastat ja ühe kuu.. Väga huvitav,et sina idi oot oled elus lehmapiimast. Minul kasvasid siilifarm kõik üles lehma piimaga ning koer samuti.
Lõuna Eesti väikelinnast. 26. oktoober 2016, 18:03
Tere. Ei teagi mis ajast ei ole enam siilikest näinud. Kõik hävitatakse nende muruniidukitega ja trimmeritega ära. Vanasti läksid paljajalu aeda hüppas konnake päris vastu jalgu nüüd pole ka seda enam näinud. Näis kuhu me selle eluga jõuame. Minul on olnud kaks saksalamba koera. Huvitav siilil oli pesa koera kuudi all. Käisid poegadega koera sööki sööm ja nalja kui palju oli kui neil ninad pudrused olid. Matsutasid seda koera sööki nagu põrsad. Kui kiiresti nad kosusid ja kasvasid piimaga. Öösel toas magada ei saanud kui nad turtsusid ja see küünte krõbin põrandal. Nad olid nii hullud, et koera ka ei kartnud ja koer oli nendega suur sõber. Kass andis kord piimatassi juures käpaga siilile ja see oli temal viimane kord. Õhtul kui siilipere tuppa lasin hakkas koer uluma pidin ka koera tuppa laskma. Hommikul kupatasin loomaaia majast välja mida nad tegid meelsasti väljas õues piimatasside juures. Egas midagi parata pole siin euroopas, hävitame kõik ja toome pagulased asemele.
Gunnar Stahl26. oktoober 2016, 18:47
Ega midagi valesti pole siin pagulaste ja siilidega öeldud, sest Soomes piinavad moslemi mehed ja poislapsed siile, kasse ja kõiki muid loomi kõige jubedamal moel, kui kätte saavad.
See on ka meie loomakeste tulevik siin eestis.
26. oktoober 2016, 17:49
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ah, et26. oktoober 2016, 18:11
siilil on lapsed ? ? ? Huvitav kes inimesel on kas siilipojad või kassipojad või hoopis kutsikad.
marks26. oktoober 2016, 17:20
Väga nunnu .Olen näinud kus koer imetab kasipoegi.