4-aastane emane kass Flissy ootab Varjupaikade MTÜ Tallinna kassitoas omale uut omanikku.Foto: Geidi Raud/kuvatõmmis videost
Loomad
28. oktoober 2016, 14:44

ÕHTULEHE VIDEO | Nädala koduotsija: temperamentne kassiproua Flissy (1)

Sel nädalal soovib loomade varjupaigast koju saada 4-aastane emane kiisu nimega Flissy. Flissy on iseloomuga kass, kes sobib täiskasvanud inimesele, kellele meeldiks isepäine kass.

Flissy on varjupaiga kassitoa printsess, seal käib kõik tema korra järgi. Ta ei ole agressiivne, kuid eelistaks siiski olla ainus kass, või kui peres on teine kass, peaks olema palju ruumi, et kiisud saaks maid jagada.

Flissy on üpriski isepäine ja omaette olija, talle meeldib kassitoas teisi ülevalt jälgida. Kuid kui tal tuleb tuju inimesega koos olla, norib ta pai, tahab sülle ja mängida.

Flissy sobiks täiskasvanud inimesele, samuti oleks väga tervitatav, kui ta saaks õues rihma otsas jalutamas käia.

Varjupaiga juhataja Hellika Landsmanni sõnul ei sobi Flissy perekonda, kus on väikesed lapsed, kuna tegu on temperamentse kassiprouaga, kes ei lase ennast lastel halvasti kohelda ega väntsutada.

Flissy on steriliseeritud, saanud vaktsiini, parasiiditõrje ja kiibi.

Tutvu Flissyga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sel sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis kiisu vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee

Paljassaare tee 85, Tallinn, tel 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30