Ilm

USKUMATU LEID: Birma turuletil müüdi dinosauruse saba! (9)

LISA KOMMENTAAR

heh13. detsember 2016, 22:59
Ei jõua ära imestada millise imelise oskusega teadusmaailma esindaja arvutab välja ükskõik mille! Hiigeldinosauruse kõik parameetrid ja kogu füsioloogia ning kõik muud näitajad arvutab selline teadlane välja pelgalt näiteks ühe suure kivistunud hamba baasil! Evolutsiooniuuhhaahaa kindlustamiseks ollakse ka kõige pseudoteaduslikumaks võtteks valmis!
Kylavanem13. detsember 2016, 18:23
Ja mul on keldris 3-liitrise purgi täis Camarasauruse kõhutuult (umbes 145 - 155 miljonit aastat vana). Parima pakkumise tegija saab selle endale osta. Pakkumise alghind 100 000 000 eur.
Töökas13. detsember 2016, 00:21
peale suruse said ka sibelga. Vut see om uudis.
petukaup12. detsember 2016, 23:47
Dinosauruste fossiile ei ole kunagi avastanud tavakodanikud nagu talupidajad, matkajad, ehitustöölised, kaevandajad jne, vaid alati tegelased, kelle huvides ongi leida dinosauruste fossiile, nagu paleontoloogid, teadlased, ülikoolide professorid ja muuseumi tipptöötajad, kes olid teadlikult dinosauruste luid otsimas. Tihtipeale avastatakse luid ja fossiile spetsiaalsetel dinosauruste otsinguretkedel ja piirkondades, kus inimesed on juba pikalt elanud. See kõik kõlab paljude uurijate jaoks ebausutavalt ja palju loogilisem on, et dinosauruseid pole kunagi eksisteerinud ning kõik need leiud on võltsingud ja pettused selle nimel, et evolutsiooniteooria massidele pähe määrida.
http://www.telegram.ee/nwo/dinosauruste-pettus
jarmo13. detsember 2016, 00:36
suvaline alaharitud kipsimees, talunik, kes keskendub muule, matkajad, kes reeglina otsivad läikivat sodi, mida kaasa võtta ja pildistada jne jne jne ei tunneks mingit arheoloogilist / paleontoloogilist tükki äragi. usun, et enamus väärt leide on ehitusplatsil mingisse purustisse või isegi muinasaardeid a la mullasorteerimismasinasse lennanud ja igaveseks silmale arusaamatuteks tükkideks hekseldatud. söö vähem seemneid ja mõtle rohkem peaga.
tgrm13. detsember 2016, 23:03
Tegelt on ka talupojad ja teadusmaailmas kaugel seisvad isikud avastanud leiukohti ning sellest teadlasi teavitanud. Ka on dinosauruste kolpasid leitud. Muuseumi ei panda neid välja sest need on teadlaste kauakestva uurimise all. Huvitav kas mammutid on ka väljamõeldis?
pane16. detsember 2016, 10:18
muidugi miinus siis ühined ajupestud lambakarjaga
Dinosaurused on väljamõeldis12. detsember 2016, 23:46
Hiinlased toodavadki kõik maailma muuseumides olevate dinosauruste skeletid. Ja nüüd... teadlane leidis turult... ülla ülla. Soome põhjapõtrade sarved ostavad ka nad ära ja teevad sellest '' ninasarviku sarvest valmistatud potentsiravimit''
Ärni12. detsember 2016, 23:40
See pole veel miskit.Meil Uduvere turul müüdi Loch Nessi seda.. vasaku jala varbaküünt poolteist meetrit pikk