LiilianVideo: Geidi Raud
Loomad
7. veebruar 2017, 15:43

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: Liilian ootab õiget inimest, kes ta südame avaks (2)

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaiga kassitoas uut kodu ootavat Liiliani. Tegu on nelja-aastase iseteadliku kassipreiliga, kelle lemmiktegevuseks on aknalaual magamine.

Varjupaiga juhataja Hellika Landsmanni sõnul võiks Liiliani olemusest eeldada, et tegu on vana kassiga. Kass jumaldab toas päikeselaigus magamist ning  inimestest niiväga hooligi.

Landsmanni sõnul võib Liiliani näol tegu olla kunagise väntsutamise ohvriga, seetõttu inimesed, kes liialt oma tahtmist talle peale hakkavad suruma, saavad sellest märku kassi käpalöögiga.

Liilian sobib inimesele, kes laseb kassil olla kass ja lasta tal teha omi asju. Soovitatavalt ei tohiks peres olla ka väikseid lapsi, kuna kui nemad Liiliani oma igapäevastes toimetustes segama hakkavad, võib Liilian neile liiga teha. 

Kindlasti ei ole tegu kassiga, kes tahaks ainult omaette olla, kuid ta naudib rahu ja vaikust ning aknast välja vaatamist. 

Liiliani võlusõnaks on kanakonserv ning selle avamisel jõuab ta esimesena toidukausi juurde.

Liilian on inimeste suhtes väga valiv, aga kui kiisule meeldida, näitab ta seda kindlasti ka nurru ja armsusega välja. 

Tutvu kiisuga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Liiliani vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.