Kass Nala on preaguseks õnnelikult uues kodus. Kuid Tallinna loomade varjupaiga kassitoas ootab kodu hetkel umbes 30 kassi.Foto: Geidi Raud
Loomad
10. veebruar 2017, 10:29

TAHAD LEMMIKLOOMA? | Veebruaris võta sõber varjupaigast loovutustasuta!

Varjupaikade MTÜ tähistab veebruari ehk sõbrakuud taas kampaaniaga, mille raames saab adopteerida kass-sõbra loovutustasuta. Neljajalgsed lemmikud on suurepärased ja truud kaaslased ning parimad üksindustunde peletajad.

Veebruar- sõbrakuu from Varjupaikade MTÜ on Vimeo.

Soetades tänasest veebruarikuu lõpuni stardipaketi esmavajalike tarvetega looma eest hoolitsemiseks, saab varjupaigast kiibitud, kastereeritud/steriliseeritud kassi loovutustasuta. Stardipakett maksab 35€ ning sisaldab kõike vajalikku uue lemmiklooma jaoks.

"Selle kampaania eesmärk on ühest küljest teha adopteerimine uue omaniku jaoks võimalikult mugavaks, sest stardipaketis on asjad, mille kvaliteedis ja vajaduses oleme ise veendunud", ütleb Triinu Priks, Varjupaikade MTÜ üldjuht, "teisest küljest rõhutada seda, et tõeline sõprus on hindamatu väärtus."

Kampaania kehtib kõikides Varjupaikade MTÜ varjupaikades Pärnus, Viljandis, Võrus, Valgas, Virumaal, Läänemaal ja Tallinnas.

Kampaania kohta lisainfo veebilehel www.varjupaik.ee, jooksvate kodu-uudistega hoiame kursis Varjupaikade MTÜ Facebooki lehel.

Tutvu ka Õhtulehe poolt tehtud Tallinna varjupaiga loomi tutvustavate videolugudega! Ehk on just nende seas sinule õige kaaslane?