Kassilapsed Tallinna loomade varjupaiga kassitoasVideo: Geidi Raud
Loomad
10. veebruar 2017, 11:49

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: Varjupaiga kassipoegade toas ootab kodu kümme lustlikku kassilast! (6)

Tallinna loomade varjupaiga kassipoegade toas on hetkel kümme kassilast, vanuses 6-9 kuud, kes endale uut kodu otsivad. 

Varjupaiga juhataja Hellika Landsmanni sõnul on need kassid vahepealses vanuses, mistõttu ei ole nad enam väga populaarsed inimeste seas, kuna nad on suuremad kui pisikesed kassipojad. Kuid kuna kassid on siiski alla aasta vanad, peetakse neid kassipoegadeks.

Kassilapsed on väga mängulustlikud, kuid nendega on ka lihtsam. Näiteks, kui peres on lapsi, ei ole enam ohtu, et laps võiks loomale liiga teha, samuti tunnevad kassid enda ja teiste piire, ega küünista nii palju kui väikesed kassipojad.

Mängimine käib igapäeva hulka ning seda tehakse väga suurel määral. Nad on väga huvitatud inimesest ja maailmast, seega igav ei hakka nendega kohe kindlasti!

Enamus kassilapsi on juba ka kastreeritud ja steriliseeritud.

Hetkel on Varjupaikade MTÜ varjupaikades käimas ka kampaania. Soetades veebruarikuu lõpuni stardipaketi esmavajalike tarvetega looma eest hoolitsemiseks, saab varjupaigast kiibitud, kastereeritud/steriliseeritud kassi loovutustasuta. Stardipakett maksab 35€ ning sisaldab kõike vajalikku uue lemmiklooma jaoks.

Tutvu armsate kassipoegadega lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis kassipoegade vastu huvi ja sooviksid neile, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.