RustyVideo: Geidi Raud
Loomad
15. veebruar 2017, 12:46

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: koju soovib kurva minevikuga kuid pehme karvaga Rusty (3)

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaigas kodu ootavat kaheaastast Rustyt. Kiisu ei sattunud varjupaika üldsegi traditsioonilisel viisil. Ta oli küll tänaval, aga tal oli kiip olemas ja ka registreeritud. Kuid omanik oli kassi ära andnud ning looma ta enda omaks ei tunnistanud.

Küll aga ei olnud Rustyl eelmises kodus lihtne elu, ilmselt teda kiusati, näiteks sabast tõmbamisega. Seetõttu ei meeldi talle, kui tema keha tagumist poolt katsutakse.

Tavaolukordades on ta aga sõbralik ja mänguhimuline kass. Kuna tegu on noore isase kassiga, vajab kiisu palju tähelepanu – tegelemist ja mängimist. Seetõttu sobiks ta pigem nooremate inimeste perekonda, mitte vanemale inimesele. Samuti ei ole soovituslik, kui peres on lapsed, kes võivad kassi kiusamise tõttu küüntega saada.

Rusty otsib perekonda, kus tema halva mineviku tõttu tulenenud iseärasustega osatakse arvestada ning sellist perekonda, kust teda enam tänavale või varjupaika ei saadeta.

Tutvu Rustyga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Rusty vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.