Kaelkirjak nimega April peaks üsna varsti sünnitama.Foto: www.facebook.com/AnimalAdventurePark
Loomad
7. märts 2017, 18:30

BEEBIOOTUS: Sada tuhat inimest ootab kaelkirjak Aprili poegimist (1)

Viimasel paaril nädalal on väga populaarseks saanud livesõu USA loomaaiast, kus kaelkirjak nimega April peaks üsna pea sünnitama hakkama. Aprili livesõud jälgivad päevast päeva ligi sada tuhat inimest.

Kaelkirjak April on saanud globaalseks internetisensatsiooniks pärast seda, kui New Yorkis asuv Animal Adventure Park seadis üles tema latrisse kaamera, mis reaalajas toimuvat üle kannab. Fännid ootavad kannatamatult tema kaelkirjakubeebi sündimist. 

Loomapark annab oma Facebooki lehel Aprili tegemistest igapäevaselt teada. Tänase seisuga ei ole kaelkirjak veel sünnitanud, kuid tema beebi liigutab kõhus aktiivselt.

Foto: kuvatõmmis videost

Kuigi paljud inimesed jälgivad Aprili tegevusi pidevalt ning ootavad tema sünnituse algust, leidub ka neid, kes ülemaailmseks kuulsuseks saanud kaelkirjaku fenomenist üldse aru ei saa. 

“Miks on inimesed nii huvitatud mingi kaelkirjaku sünnituse jälgimisest, see hakkab ju täiesti õõvastav välja nägema,” kommenteeris üks kasutaja Twitteris.

Aprili sünnituse alguse aega ei oska keegi ette ennustada, kuid sünnitustegevuse algust märgib see, kui kaelkirjakubeebi kabjad on emast juba väljunud.