HaraldVideo: Geidi Raud
Loomad
17. märts 2017, 15:17

ÕHTULEHE VIDEO | KODUOTSIJA: Armastavat peret otsib varjupaiga ilusaim kiisu Harald! (1)

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaigas uut kodu ootavat Haraldit, kes paistab kassitoas silma oma väga ilusa ja efektse välimusega.

Kiisu on kahe-aastane ja veidi argliku ja tagasihoidliku iseloomuga. Eks kiisu taust on tekitanud olukorra, kus ta veel inimesi umbusaldab ja teisi liigikaaslasi pelgab.

Varjupaiga juhataja Eve Tobiase sõnul ei tähenda see aga, et kodustes tingimustes kiisu käitumine ja iseloom muutuda ei võiks. "Siinsetes tingimustes tihtipeale ei avaldu looma tõeline iseloom," sõnas ta.

Harald sobiks rõõmu tooma pigem perekonnale, kus ei oleks väga väikseid lapsi, kes ei oska kassi tagasihoidliku iseloomuga arvestada ja kassi näiteks kiusata võivad. "Talle sobiks rahulikum perekond, kus tal lastaksegi olla, elada kassielu," ütles Tobias.

Argliku ja ärevama iseloomuga kassi võttes võikski varjupaiga juhataja sõnul arvestada tema soovidega ning anda talle aega harjumiseks.

Harald on kastreeritud, saanud vaktsiini, ussirohu ja parasiiditõrje, seega kiisu on terve ja valmis uude koju minema!

Tutvu imearmsa Haraldiga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Haraldi vastu huvi ja saaksid talle kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.