AustinVideo: Geidi Raud
Loomad
22. märts 2017, 12:32

ÕHTULEHE VIDEO | KODUOTSIJA: rõõmsameelne ja sõbralik koer Austin otsib aktiivse eluviisiga omanikku (1)

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaiga elanikku Austinit. Kaheksakuune koerapoiss jõudis varjupaika veebruari alguses Lasnamäelt.

Austin on väga rsõbralik, rõõmsameelne ja energiline koer.

Kahjuks on kutsule kodu leidmisega seni probleeme olnud, kuna koeral on allergia. Praegu pole teada, mille vastu kutsu allergiline on. Seetõttu sööb Austin ainult allergikutele mõeldud toitu. Seega peab uus omanik arvestama Austinile kodu pakkumisel veidi suuremate kulutustega.

Varjupaiga juhataja Eve Tobiase sõnul tuleks uuel omanikul võtta ühendust spetsialistiga, kes välja selgitaks, mille vastu koeral allergia on. "Võib-olla on asi väga lihtsalt lahendatav ja tuleb koera menüüst välja jätta ainult mõni toiduaine. Võib ka olla see, et ta peab elu lõpuni sööma allergiatoitu, mis on umbes kaks korda kallim kui tavaline koeratoit," ütles Tobias.

Austini uus omanik peab olema kindlasti liikuva eluviisiga ja aktiivne inimene, sest Austin armastab väga palju jalutada. Kuid kindlasti saab Austini uus omanik endale väga toreda ja rõõmsa sõbra.

Tutvu Austiniga lähemalt videos!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Austini vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.