RoyVideo: Geidi Raud
Loomad
3. aprill 2017, 16:21

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: liikuva eluviisiga inimest otsib laikalaadne Roy (4)

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaiga kõige energilisemat koera - Roy'd!

Roy on umbes kolme-aastane, laikalaadne koer. Tema tõi varjupaika endine omanik, kuna ei saanud enam koeraga hakkama.

Roy on väga energiline ja tahab väga palju joosta. Kindlasti peab ta minema koju, kus on väga liikuvad inimesed.

Endise omaniku sõnul on Roy’l vahel probleeme käitumisega, eriti, kui mängus on söök, siis ta võib olla sööki kaitsev. Samuti ei pruugi ta oma väga energilise natuuri tõttu kõige paremini sobida lastega. 

Küll aga meeldib Roy'le väga jalutada ning sellega ei ole tal mingeid probleeme. Muidugi oskab Roy ka väga ilusti mängida - kui talle visata pall või mõni muu mänguasi, kalpsab koer sellele kohe järele. 

Teisi koeri Roy samuti väga ei armasta. "See kõik võib muutuda alati kodus. Meie juures on koeri palju koos ja sellest võivad olla paljud probleemid," arvas varjupaiga juhataja Eve Tobias.

Roy'le sobilik omanik peab ise olema kindlasti energiline, käima temaga jooksmas ja jalutamas ja väga suure osa oma päevast pühendama koerale.

"Sellist koera ei saa jätta pärast hommikust viieminutilist jalutamist koju istuma. Isegi kui on oma aed ja piiratud aed. Ta tahab rohkem emotsioone, inimesega koos liikuda," sõnas varjupaiga juhataja. 

Tutvu mänguhimulise Roy'ga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Roy vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.