LiidaVideo: Geidi Raud
Loomad
7. aprill 2017, 10:22

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: Armastavat peremeest ootab hoolimatu omaniku käest päästetud Liida

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaigas uut kodu ootavat Liidat, kes on umbes kuue-aastane saksa lambakoeralaadne koer.

Liida sattus varjupaika pärast hoolimatu omaniku käest päästmist, kes koera eest ei hoolitsenud. Kuna koer oli steriliseerimata olid tal iga aasta kutsikad, mis ta väga ära kurnasid.

Hetkel ootab Liida steriliseerimist ning väikese piimanäärmekasvaja eemaldamist, kuid pärast vajalikke protseduure on ta valmis uude armastavasse koju minema.

Kuna Liida on harjunud õues elama, võiks ka tema uues kodus olla näiteks suur aed, kus ta päeval olla saaks ja ise ringi liikuda.

Liida on küll armsa ja rahuliku iseloomuga, kuid varjupaiga juhataja Eve Tobias kindel, kas Liida sobiks väikeste lastega, kuna ta võib vahel olla veidi ettearvamatu.

Tutvu Liidaga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Liida vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.