OODATUIM SÜNNITUS MAAILMAS? Kaelkirjak April poegis 15. aprillilFoto: kuvatõmmis
Loomad
17. aprill 2017, 12:15

Kaelkirjak Aprili sünnitust jälgisid videopildi teel miljonid inimesed! (3)

Maailma kõige kuulsama kaelkirjaku Aprili tiinusele elasid video otsepildi vahendusel kaasa igapäevaselt mitmekümned tuhanded inimesed, lootuses ja ootuses, ehk on täna see päev, kui tulevane kaelkirjakuemme lõpuks poegib. Nüüd jõudis see päev kätte ning kaelkirjakubeebi nägi ilmavalgust.

Välismeedia nimetab kaelkirjak Aprili poegimist üheks oodatuimaks sünnituseks ning sel nädalavahetusel, 15. aprillil said inimesed kaelkirjaku sündimisele kaasa elada. 

New Yorki osariigis asuva Animal Adventure Parki, kus kaelkirjak April elab, sõnul jälgis tema sünnitust ligi 1,2 miljonit inimest. Nüüdseks on videot poegmisest vaadatud lausa üle 16 miljoni korra!

Londonis kogunesid tuhanded inimesed Trafalgari väljakule, et sünnitusele kaasa elada ja näha kaelkirjakubeebi esimesi samme. Mõned võrdlesid seda Donald Trumpi ametisse pühitsemise ajaks kogunenud rahvahulgaga.

Inimesed olid ärevuses ja õnnelikud, kuna paljud olid otsevideot Aprili latrist jälginud juba veebruarist saati ja lootnud, et saavad poegimist näha.

Loomapark ei ole veel avaldanud uue ilmakodaniku sugu, kuid talle nime leidmiseks korraldatakse konkurss. 

“Lugedes uudiseid pommidest, konfliktist ja sõjast, olen ma õnnelik kuuldes sellest lõbusast ja südamlikust loost. Aitäh, kaelkirjak April,” kommenteeris üks Twitteri kasutaja.

Animal Adventure Park postitab oma Facebooki kontole pidevalt uudiseid, pilte ja videosid Aprili ja tema järglase tegemistest ja edusammudest. Aprilil on see neljas kord poegida, kaelkirjaku beebi isa Oliver sai isaks esimest korda.