Loomad

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: laikalaadne koer Venta otsib armastavat inimest, kes tema pehmet karva paitaks (5)

LISA KOMMENTAAR

Maria 22. aprill 2017, 16:32
Kui mina koeraga kaks nädalat tagasi jalutamas käisin oli koera nimi Vesta! Aga super armas koer oli, mitu korda pidime kallipausi tegema jalutamise ajal.
A.L.22. aprill 2017, 14:57
Selle asemel,et otsida pidevalt kodu omanike poolt hüljatud lemmikloomadele võiks keegi panna käima projekti,mis kohustaks KOV teostama tõhusamat kontrolli lemmikloomade pidamisel oma territooriumil,et vähendada selliseid kuulutusi.
....22. aprill 2017, 11:41
alles oli sarnane noor isane seal kodu otsimas. Nüüd siis vana emane. Pildi-video järgi sinivereline vene-euroopa laika - aktiivne ja tugeva iseloomuga jahikoer! Kelle jahikirega tuleb uutel omanikel iga hetk arvestada, vanusest hoolimata. Ja tundub olevat vanem kui 10 aastat - laikad on sageli pikaealised koerad, kes on elu lõpuni vägagi aktiivsed. Ise hindaks teda pigem 13+ vanusega koeraks (ei ole tõuvõõras, mõne sarnase ka ise vanaks pidanud). Kindlasti peab sellisele koerale olema aedik, kust ta ei pääse välja ei üle, alt ega vahelt. Toakoeraks ja ketikoeraks sobimatu. Jahikirg võib olla ohuks väiksematele loomadele/lindudele - kassid jms. (on erandeid). Ei soovitaks ise sellist koera vanale inimesele toakoeraks, vanale jahimehele sõbraks küll! Ja vanust koeral nii palju, et võiks otsida kõrvast tätoveeringut (kõrv pigmenteerunud tumedaks, kust tätoveering ei ole kohe lihtsalt leitav-loetav) - välimuse järgi võib olla tegu paberitega tõukoeraga, saaks ta kasvataja ja vanuse ehk teada. Kuigi jah, on neid ka paberiteta lisaks toodetud (näiteks just 10 aastat tagasi oli suur pesakond ühel tuntud loodusteemadega tegeleval perel, muidugi paberiteta).
21. aprill 2017, 18:44
kurb on vaadata neid hüljatud koeri,kasse ja inimesi...
laikalaadne koer21. aprill 2017, 14:37
ja juustulaadne toode....