VentaVideo: Keit Paju
Loomad
21. aprill 2017, 13:35

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: laikalaadne koer Venta otsib armastavat inimest, kes tema pehmet karva paitaks (5)

Venta on umbes kümne-aastane emane laikalaadne koer, kes Tallinna loomade varjupaigas endale uut armastavat omanikku ootab.

Venta on sõbraliku iseloomuga ning saab enamasti hästi läbi ka teiste koertega.

Oma ümaratest kehavormidest hoolimata meeldib Ventale väga jalutada ning ka varjupaigas käib ta väga pikkasid jalutuskäike vabatahtlikega tegemas. Just oma vahva välimuse poolest jääb Venta hästi silma -  ta on väga pehme ja paksu karvaga, lisaks on tal esikäppadel "jalas" vahvad valged täpilised sokid.

Kuna Venta on ise juba pensionieas, sobiks ta oma rahuliku loomuse tõttu ideaalseks kaaslaseks just näiteks vanemale inimesele.

Varjupaiga juhtaja Eve Tobiase sõnul paistab Venta teiste varjupaiga koerte seast välja selle poolest, et ta on väga õrna iseloomuga. "Ta tuleb vahel paneb õrnalt oma käpad õlgade peale või nurub kallistusi ja pai," rääkis ta.

Tutvu armsa Ventaga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas sellest sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Venta vastu huvi ja sooviksid talle, või mõnele teisele loomale kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.