JuliaVideo: Jörgen Norkroos
Loomad
5. juuni 2017, 13:11

ÕHTULEHE VIDEO | KODUOTSIJA: Totaalse muutumise läbinud ja veidi arglik Julia loodab leida hoolitseva peremehe (1)

Täna tutvustame teile Tallinna loomade varjupaigas uut kodu ootavat 8-aastast Juliat. Tegu on veidi arglikuma koerapreiliga, kes varjupaika tulles tegi läbi totaalse muutumise. 

Nimelt jõudis Julia varjupaika pulstunud ja koleda karvaga, mille temalt koertejuuksur eemaldas. Nüüd on Julia nagu täitsa teine koer! 

8-aastane Julia veetis ilusa päeva PetCity loomakliinikus, kus määrdunud moega põrandamopist sai pehme ja armas kaisukas. Foto: https://www.facebook.com/VarjupaikadeMTY

Loomult on Julia veel veidi arglik, eks raske minevik on pannud muidu armsa koera inimesi kartma. Kuid Julia ootab oma inimest, kelle kõrval oleks tal hea ja kindel kuna tegelikkuses meeldib talle väga inimese juures olla. 

Julia sobiks ideaalselt kaaslaseks näiteks vanemale inimesele. “Et tal oleks rahulik, võib-olla väiksed lapsed, kes väga väntsutaksid, ei oleks kõige parem variant,” arvas varjupaiga juhataja Eve Tobias. 

Tutvu armsa Juliaga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas 2016. aasta sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Julia vastu huvi ja saaksid talle kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected].

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.