LucyVideo: Jörgen Norkroos
Loomad
7. juuni 2017, 16:25

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: argliku loomuga Lucy ootab aktiivset omanikku

Lucy on umbes aastane koeratüdruk, kes Tallinna loomade varjupaigas uut omanikku ootab. Tegu on üsna argliku koeraga, kuid nüüd on hakanud ta aina enam avanema ning esile hakkab tulema ta armas loomus ja temaga saab käia ilusti jalutamas või mängida.

Varjupaika tulles kartis Lucy nii inimesi, autosid, kui kõvemat tuultki. Kuid praeguseks on Lucyst saanud aktiivne koer, kuid kohati on ta siiski veidi ebalev.

Kui endale sõbraks võtta arglikum koer, tuleb teda kindlasti palju koolitada, et lahti saada looma peas olevatest hirmudest. Nii võib ka Lucyst saada julge koer, kes on omanikule heaks sõbraks ja jalutuskaaslaseks.

Lucy sobib kaaslaseks omanikule, kel on aega ja tahtmist temaga tegeleda. Ta on väga energiline ja tahab väga palju mängida ja liikuda. "Ei saa seda, et hommikul ja õhtul korra õues käia ja ülejäänud aja on kodus diivani peal. Inimesel peaks olema aega tema jaoks," arvas varjupaiga juhataja Eve Tobias.

Tutvu Lucyga lähemalt videost!

Õhtuleht alustas eelmise aasta sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Lucy vastu huvi ja saaksid talle kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected]

 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.