Ilm

ROHELISED: remmelgaaktsioon Haaberstis oli võimu ja jõu demonstratsioon (73)

LISA KOMMENTAAR

kalew3. juuli 2017, 16:46
rohelised ja sotsid vakraga eesotsas lõikasid kõvasti näppu kui hullukesed puu otsa ajasid ja lasid neil pajuvõsale laule laulda. sellist paju leidub kõikjal ahga see tobe aktsioon jääb meelde kui roheliste/sotside/hipide/narkomaanide võrdkuju
Tiit_3. juuli 2017, 14:21
Nõus eelmisega, kes nentis, et rohelised tegid ennast remmelgaaktsiooniga totaalselt täis. Enne seda, kui oli teemaks motohuligaani (lubadeta, regitreerimata sõidukiga ülikiirelt sõitva potentsiaalse mõrvari ) mahavõtmine - ka siis juba oli roheliste toetus pätile neile see, mis mulle meelde jäi ja nende poolt ma kunagi kindlasti ei hääleta.
Kahju küll3. juuli 2017, 09:45
Kahju küll, aga selle juraga hõberemmelga ümber tegid rohelised ennast ikka totaalselt täis. ja ei võta teie ehk olulisigi aktsioone tulevikus keegi enam tõsiselt. Sellest on ikka väga kahju, sest tänases Eestis on looduse hoidmise ja kaitsmisega asjad ikka vägagai käest ära ja kehvas seisus.
???2. juuli 2017, 15:19
Kahju, et kari logardeid, roheliste aated ja põhimõtted sellise käitumise ja olekuga täis tegid. Paneb imestama ka asjaolu, et korrakaitse ei suuda ennast maksma panna ega resoluutselt käituda korraldustele mitteallujatega.Võttis mitu päev aega enne kui ,peale pikka mokalaata ,julges keegi võtta vastutuse ja tegutseti vastavalt seadusele. Ametnikud värisevad sedavõrd palju oma sooja koha pärast et julge,peale keerutamise, praktiliset midagi ette võtta resoluutsust vajavates olukordades.
kmm...2. juuli 2017, 12:42
sotsialism on sotsialism. olenemata tema värvist või eesliidetest. sotsialism on kommunismi ema. pidage see meeles alati.
1. juuli 2017, 22:44
mu meelest pole paju mingi ilus puu ja kasvab ka ju ruttu. Hoopis rohkem on mul kahju Rannamõisa tee äärsest tervest pärna-alleest mis maha saeti . Ja Bauhaus sai ka kõige selle varjus terve rivi kuuskesid maha saagida.
Rohelised si... sid oma margi väga täis1. juuli 2017, 21:40
neil ikka oma juhtidega ei vea mitte
juku1. juuli 2017, 15:23
loodan et neile ajukääbikutele trahi tehaks.
V30. juuni 2017, 23:30
Asi vist ei ole puus ,vaid põhimõttes. Mõlemal osapoolel tundub olevat õigus. Mõlemad soovivad paremat. Aga mis on parim loodusele, ehk saaks temalt küsida. Meie arvates tundub parim lahendus see, et mina tean tõde ja kellel on rohkem võimu ja raha ,see võidab. Siiani vist see kurjuse jõud on meid pannud aru saama ,kes võidab ,sellel õigus. Aga kolmanda osapoole käest ei küsi keegi. See tundub nii egoistlik ja karistada saab see, kes loodusseadusi eirab ja ei suuda loodusseadusi mõista ja teeb oma äranägemise järgi seadusi ja vastavalt pähetuubitud tarkuste najal. Ja karistada saab see , kes seadusi ei tunne, see kes täidab kohusetundest saab karistada kahekordselt. Kõrvalseisja kes kardab, et tema ükskõiksus nagunii midagi ei muuda, karistab ennast ise,l võetakse ära tema sõnaõigus ja mõtlemisvõime. Sellist head inimest on nii hea mõjutada -hirmutamise teel.
Arusaamad on teil vildakad 30. juuni 2017, 22:45
meedias esinenud dendroloogia asjatundja ütles selgelt välja, tegemist on mädanikku sisaldava ja edaspidiseks kõlbmatu puuga. Planeering oli ju kehtestatud ammu. Vakra läks profiiti võtma ja keetis üles, kulmineerunud rumala situatsiooni, aitas kaasa. Huvitav on , et teatud poliitikutel on komme peatada väga olulisi projekte viimasel hetkel - kasvõi see Russalka lugu. Vaadelgem Haabersti lugu - milline seisvate sõidukite müra, vibratsioon ja ving , on tipptunnil piirkonnas ja ka meretuul ei lahuta seda. Nüüd loodava sujuva liikluse huvides ja keskkonda parandades(ka muu taimestiku elu antud piirkonnas suureneb). Äkki oleks Rohelised soovinud üldse Tabasalu ja Paldiski piirkonna sissesõidutee Tallinna sulgeda ?! Rohelised võiksid mõelda roheliselt - millegipärast needsamad poliitikud ei suutnud Rail baltica probleemi panna paika- et isegi aidata maakonna valitsustel saavutada raudtee koridor Tallinn-Tartu-Riia ; või, et lasti Pärnu Mõisaküla raudtee allavett või võimalik Lelle-Pärnu halb käekäik ; või taastada Tallinn -Haapsalu raudtee Roomassaareni; Mis vähendaksid tühjalt(1 inim.) sõitvate sõidukite arvukust ja kogu heitgaaside hulka maailma leppes ?! Rohelised polegi suurt midagi teinud - Ka programm Teeme Ära - see on ju poolik olnud - algaastate prügi on olnud suva kohtades ja teenimisvõimaluseks .... Oh, Te, kuldsuud...!
Kuuuurija1. juuli 2017, 10:36
Rail Beldicu koridor läbi Tartu on ju veel keskkonnavaenulikum. Miks peaks keegi, peale keskkonnavaenlastest roheliste, seda tahtma?
Marko Kaasik30. juuni 2017, 19:41
Küsimus ei ole ühes puus. Esiteks, kogu Eesti metsaga käitutakse samamoodi. Teiseks, autoliikluse laiendamine linnas mitte ei lahenda ummikuid ja õhusaasteprobleemi, vaid suurendab neid - mida rohkem saab sõita, seda rohkem sõidetakse. Lahenduseks on ühiskondlikule transpordile liikumiseeliste loomine. See on Euroopa linnaplaneerijate hulgas juba hulk aastaid levinud faktiteadmine, mida ka meie professionaalid kah nagu teaksid, aga ellu ei rakendata.
matsu3. juuli 2017, 21:07
Mets ongi majandamiseks, ka hein niidetakse maha, viljast rääkimata.
Kui linna autoga liikuda normaalselt ei saa, siis läheb rohkem ettevõtlust sinna, kus see on võimalik. Ega Tallinn pole ainus linn maailmas.
Haabersti ristmik pole ainult linnas sõitmiseks, see ühendab erinevaid piirkondi. Kui ma Maardust tulen ja Keilasse lähen, siis loomulikult seda kaudu.
uskumatu30. juuni 2017, 14:29
võideldakse mingi puumahavõtmise vastu,aga ei ole silmi kui terve ühiskond liigub hävingu suunas?Toimub ideoloogiline diversioon juba siin samas meie laste vastu!Vaenlane on meie riigis jas teeb hävitustööd,kuidas seda ei suudeta näha?
maakas30. juuni 2017, 13:10
Mis imeloom see see selline on on???
maakas30. juuni 2017, 13:00
Puidutsehhidel puudub lähikonnas puitu, aga linnad on otsast otsani väärt kraami täis! Tõmmake aga saed käima ja elatustase tõuseb mis mühin! Tallinnas hakake Toompealt pihta ja sealt allapoole! Õige linn on kivi-klaas-betoon ja tuhisevad autod! Mis remmelgaoksi siin taga nutetakse? Kas nende okste murdjail oldi oma aiad, kuhu kasvama panna, või jälle kuskile, kuhu kohe-kohe asfalt tuleb? Tahate rohelist või puude varju - tulge, rendin teile mõneks tunniks oma aianurga!
madrus30. juuni 2017, 12:05
... puu-kallistajad hävitasid istikud ... ????
kodanik30. juuni 2017, 11:26
tegemist on amatsooniga. ta soovib ju mehed juhtimiselt eemaldada ja ise juhiks saada kas või kehastades looduse- või loomakaitsjaks.
lugeja30. juuni 2017, 07:28
oma arust olen ka üdini roheline,aga see teater pani mind küll häbi tundma,neid seal ma küll rohelisteks ei nimetaks
torumees29. juuni 2017, 23:36
mida need naised juhivad, tissi piima?
linnakodanik29. juuni 2017, 23:12
kas keegi ei peaks kontrollima nende n.ö. roheliste vaimset seisundit?
Maali29. juuni 2017, 22:36
Miks see Süle.iha oma kaktsak-kallistajaid ei taltsutanud?
29. juuni 2017, 19:18
põhimõtteliselt on sul õigus,aga see feminism,a.la meestekeskne ühiskond,ei vii küll kuhugi,vaid tekitab pigem asjatut tüli ja arusaamatust.
Meinhard29. juuni 2017, 18:51
Tea kas seda teenust saab ka tüütule naabrimehele tellida. Omalt poolt pakun õlli ja saslõkki, lõbus ajaviide garanteeritud. Kindlasti leiame sealt ka midagi haruldast või muidu ilusat mida kaitsta.
hirmus valu on 29. juuni 2017, 17:58
sellel inimesel valitud saada. igal poole ja kogu aeg puune peal. remmelga all tegi lausa avalikult valimiskampaaniat-- valige teate küll keda! tüütu tüüp.
Maamees29. juuni 2017, 17:37
Kui on vaja metsa istutada siis ei ole neid kuskil. Tegemist on lihtsalt muidusööjate ja tähelepanu vajavate vaimselt haigete indiviididega. Olen ise ka roheliselt mõtlev inimene, aga igal asjal on ikka piirid ka. Ei saa ju ühe puu pärast tervet elu seisma panna.
!29. juuni 2017, 17:11
Kes kallistas puid, kes mängis puu otsas Tarzanit. Kes lärmas ning siis tehti üheskoos puu halja lehestiku all ning juurtepeall lõket.
Pigem oli see hoopiski mingi n.õ.m,e.d-u.s.e demonstratsioon.
??? 29. juuni 2017, 17:08
kes on too Züleika-hanum, kes meid nii kenasti noomib, õpetab ning juhatab?
Muhedik29. juuni 2017, 15:29
Izmailova ajab suust ju puhast p...a välja. Pea kogu aktsioon kuni viimase ahvi alla toomiseni oli otseülekandes Postimehe onlines jälgitav- no ei näinud ainsamatki hetke, mil politsei oleks tarvitanud jõudu rohkem kui hädavajalik.
Pigem on kurb see, kuidas mingid tegelased- Izmailova, Michal, Kross, Vakra on selle õnnetu puuaktsiooni valmisvankri ette rakendanud. Kogu see jama kotib vaid ajakirjandust ja väikest käputäit peast poolsoojasid puukallistajaid ja sinna see nali soikub. Kui meedia teemat ei krutiks, oleks asi tänaseks ehk kaks päeva peale aktsiooni juba unustatud. Aitab küll sellest pullist.
kahjuks29. juuni 2017, 14:39
ei näinud mina puukaitsjate hulgas EER esindajaid. Polnud neid kui puu maha saeti.
Mida siis rohelised üldse kaitsevad?
Kas pagulasi, vähemusi ja liberaalseid vaateid?
Metsik29. juuni 2017, 14:28
Kodanik Izmailova ületas uudiskünnise hiljuti sellega kui MMS-i joojate, lamedamaa-uskujate ja pendliendlite konverentsil esines. See ongi ilmselt temale sobilik ja meelepärane seltskond.
Nojah29. juuni 2017, 13:46
Jutt on südamlik aga kas arvestatatakse ka teist vaatenurka? Näiteks liikluskorraldus on valdkond, mis parandab kõigi liiklejate olukorda. Sellisel juhul on teede laiendamine ja puude mahavõtmine sadade tuhandete inimeste huvides. Samas on olukordi, kus uute elamuarenduste rajamiseks võetakse maha sadu hektareid Tallinna ümbritsevat metsa. Või riigimetsade massiline mahaparseldamine või röövraie, mille kohta meedias vaid tillukest nupukest lugeda saab.
29. juuni 2017, 13:46
milleks seda poliitpalagani jälle üles kiskuda? puust ei olnud teil sooja ega külma, puu oli ainult ettekääne ja vahend, sest puu all röögiti poliitilisi loosungeid.
jälgige mängu29. juuni 2017, 12:27
Rohelised või sinised või punased... Vahet pole. Mitte miski ei muutu, kuni kehtib erakondade süsteem ehk siis võim. Jälgige mängu, ja näete ise. Eriliselt jälk on muidugi see, et nad on endale juriidiliselt korrektselt miljoneid määranud maksumaksja rahast.
L.29. juuni 2017, 11:40
Kõige kallim on taastada rikutud elukeskkonda.
Vajalik on loodust ennetavalt kaitsta, muuhulgas, sest et selle elukeskonna lahutamatu osa on ka inimene, kes samuti vajab seda elus püsimiseks.
Tuleb saavutada olukord, et majandusotsuste ja s.h. taoliste teedeehituse tööde planeerimisse saab juba algselt kaasatud hooliv, teaduslik ja terviklik suhtumine looduskeskkonda.
Samas tuleb sellistest (linna)planeerimistest võimalikult eos kõrvale tõrjuda rumal-ahne-aktiivne inimrühm, kelle suhtumine loodusesse on nagu Ivan Krõlovi valmis: "Siga tamme all".
Ivan Krõlov, valm: "Siga tamme all".
***
Kord Siga iidse tamme all
sõi õgis tõrusid, et valu vatsa puuris.
Täis maoga maitses uni tal,
siis tõusis, nuhkis, ümbrust uuris,
lõi kärsa mättasse ja tuhnis tamme juuri.
See Tammele ju kahju teeb
puult Kaaren Siga sõneleb.
Ta kuivab ära kui sa songid juured paljaks
Päh! ütleb Siga Kuivagu!
Ei sega mind nii väiksed naljad.
Tamm on mu meelest tarbetu,
ning kui ta kõduneb, ei mul sest muret kasva,
mind huvitavad tõrud, neist ma lähen rasva.
Sa tänamatu! algab tamm nüüd manitsust,
kui suvatseksid kergitada kärssa,
sa otsekohe märkad,
et tõrud minul kasvavadki just.
***
Nii võhik oma sõgeduses
näeb liigset igas õpetuses
ning kirub teaduslikku tööd,
ei taipa ta, et ise selle vilja sööb.
***
Vt: Ivan Krõlov https://et.wikipedia.org/wiki/Ivan_Kr%C3%B5lov
....29. juuni 2017, 11:21
veidi pajuteemast kõrvale. Ma ei ole tavaotsinguga vleidnud iiteid selle kena noore daami eluloole - missugustes koolides on ta õppinud ja missuguse hariduse omandanud. Nimetatakse teda vaid ajakirjanikuks ja poliitikuks (vikipeedias), kuid haridusest pole ridagi, ei leia ka sellise tasemega (nn.)poliitiku puhul tavapärast elulookirjeldust/CV-d. Miskipärast ei ole viimasel ajal meedial kombeks oma kangelaste haridusteed selgitada, nii ei ole kuskil vastust näiteks selle kohta, kas "eksminister" Repinski on sooritanud keskharidust tõendavad riigieksamid. Nüüd siis järgmine selline, kelle kohta midagi ei leia...
aga29. juuni 2017, 11:17
ilvese muti lugu ei saa kommida.ei tea kas ise keelas ära,kommunist?
robi29. juuni 2017, 10:58
ma tegelikult ootasin rohelistelt palju, pärast seda kui Züleyxa etteotsa sai. sest lääne rohelised on mulle sümpaatsed. aga Züleyxa on roheliste margi minu jaoks täiesti täis teinud. ta võiks mingis looduskaitsjate organisatsioonis olla, aga poliitilisse erakonda ei kõlba ta üldse. kahju. kahju rohelistest. lootsin tõesti rohkemat...
Mul30. juuni 2017, 23:24
Riks29. juuni 2017, 10:47
Kas õhtulehe ja Tln linnavalitsuse töötajatele makstakse tõesti ainult selle eest palka, et nad võimu ees koogutaksid ja käsuliini pidi artikleid kommiksid?
Võim ja jõud30. juuni 2017, 00:52
Polnud siin mingit võimu ega jõu demonstratsiooni, ainult mõned rumalad püherdasid seal puu all ja tegid oma metslaste tantsu. Mõni segane oli isegi puu otsa magama roninud. Ju jäi siis nendel lapsepõlves teod tegemata.
ohjah29. juuni 2017, 10:40
Kaitsjate hinnangul oleks tulnud projekt ilmselt aastakümneteks seisma panna. Las inimesed istuvad ummikutes ja las ümbruskond meenutab ehitusplatsi.
werner2. juuli 2017, 12:17
Lihtne oleks olnud projekt esialgsesse kohta tagasi tõsta. See tõsteti puude peale ja elumajade akende alla ettevõtete soovil, kes tahtsid et tee neist eemale tõstetaks.
Ja uues kohas jäi puu ette kergliiklusteele, minu teada nendel ei ole ummikuid.
uhuu29. juuni 2017, 10:22
ära sa räägi siin meestekesksusest midagi (sest see on väär ja otsitud, emotsionaalne argument), selles pundis on ka naisi, kes on nii korruptantide kuulekad käsitäitjad kui ka niiditõmbajad. Naised on teatavasti raha suhtes kõige ahnemad (need, kes pole, pole saanud lihtsalt veel võimalust oma tõelise pale avaldumiseks). Muidu aga olen nõus, et tegemist oli võimu ülbitsemisega (sest nii see on). Ja miks rohelised seal vapraid inimesi, nii mehi kui naisi, toetamas polnud? (sellest on väga kahju).
Jaan29. juuni 2017, 09:56
Selle remmelga saagaga on Eesti rohelised oma margi lõplikult ära määrinud. Ei võta neid enam tõsiselt: naljanumbrid.
kaigas29. juuni 2017, 09:51
See roheliste jant tunuks juba kiiremini lõpetada. Mingu parem metsa istutama. Mitu puud need kllistajad ise on istutanud?
nojah29. juuni 2017, 09:39
muidu peris kena lugemine aga mida ei näinud, oli tegevuse rahaline kate või ongi nii, et mingi seltskond saab tegutseda väljaspool mateeriat ja julmalt tuhandete inimeste töö ja vaeva põhja lasta ning maksumaksjate pappi avalikult lõkkes põletada, kuna nad lihtsat magasid õige aja tegutsemiseks maha
abee29. juuni 2017, 09:22
mingu võidelgu RB-vastu ,aga mitte mingi paju puu eest suured naljaninad
Oeh29. juuni 2017, 09:13
Ei, see oli roheliste täielik läbikukkumine, mis näitas, et dialoogi ja asjaajamise asemel olete te võimelised vaid agressiivseks räusklemiseks. Eriline jälkus on nüüd see tagantjärgi politsei süüdistamine.
Taevake, 30. juuni 2017, 01:00
kui selliste räuskajatele anda see nn. VÕIM kätte, siis elaksime juba ammu džunglis. Kust see selline juht küll välja on ilmunud?
ätt.29. juuni 2017, 09:11
Kui anti käsk lahkuda sealt ja seda ei täidetud oleks politseil tulnud anda kummikaga paarile üle turja ja intsident lahendatud ilma igasuguste lisakuludeta.Üldse käib seadusele mittealluvate kodanikega üks pidev nämmutamine ja nunnutamine !
Halloo!29. juuni 2017, 09:02
Tasulised kommarid, te olete nii tuntavad oma labase naeruvääristamisega, vana kala te juba ei peta!
Aadu29. juuni 2017, 08:57
Kahju! Päris kena , aga jälle veidrik.
aednik29. juuni 2017, 11:01
see on roheline alles.
just29. juuni 2017, 08:53
sellised rohelised tõmbavad rohelistele vee peale
Mees29. juuni 2017, 08:50
ärge nutke oma süütust taga, siis ei lähe elu edasi.
arvamus29. juuni 2017, 08:50
Selle aktsiooni sügavama sisu panevad hästi paika toetavad seltsimehed Kristen Michal,Peeter Ernits,Rainer Vakra ja Erik-Niiles Kross
29. juuni 2017, 13:40
linnamees29. juuni 2017, 08:48
Kusjuures väga õige ja kohane võimu ja jõu demonstratsioon. Ootan riigilit rohekm selliseid demonstratioone ja palun olge järgmine kord resoluutsemad. Riigis on küll igasugu kenasid seaduseid, kuid on puudu nende seaduste jõustamisest. Olge seaduste jõustamisel järjekindad ja omavoli ning jauramine hääbub. Ehk hakkab siis ka demokraatia uuesti tööle.
Kus olid puukallistajad siis kui planeeringut tehti ja projekt kinnitati? Ristmiku ümberehituse jutt käib ju juba aastakümneid - tegelikult Õismäe planeerimisest saati.
oswald29. juuni 2017, 09:13
Planeeringu ja kinnitusega on enamasti sama nagu "Põidlaküüdi teejuht galaktikas" kirjeldab - "Kuidas te ei tea Maa lammutamisest, kui galaktilise kiirtee plaan oli 50 aastat Siriuse xx asutuses näha ja vaidlustatav".
Puu maha võtmine oli muidugi õige - 5 või 10 aasta pärast oleks see vast niikuinii ohtlikuks muutumise tõttu maha võetud, seega ei olnud tegu igavese asjaga, varem või hiljem oleks see ikka juhtunud.
L.29. juuni 2017, 08:48
Pilte vaadates on selge, et see maha saetud puu (remmelgas) ei olnud seest mäda.
Vt. https://et.wikipedia.org/wiki/Paju
Kindlasti oleks saanud ennetavalt ka teistiti - paremini. Näiteks valida tee-ehituseks teise trassi või vähemalt osa puid elusalt teise kasvukohta teisaldada. Ka lähikonnas asuvate paneelmajade n.ö. eluiga on ju lühem, kui sellel puul oleks olla saanud.
Inimene on endale võtnud õiguse arvata, et on tähtsam eluvorm, kui teised - see on viga.
Järeltulevad põlved vaatavad praegusele tagasi ja ei kiida seda vaimupimedust heaks.
Loodus sisaldab inimest, mitte ei ümbritse teda. Inimene ei ela teedest ja kaubanduskeskustest koosnevas kapslis, mille rumal-ahne-aktiivne inimrühm on enda omaks kuulutanud.
Viide: "Ööülikooli rännakud: Bioloog Fred Jüssi. Kakerdaja raba (ETV 2013)", 37:45/ 57:31- Fred Jüssi ütleb: "Ega loodus ei ümbritse meid, loodus sisaldab meid", vt:
http://etv2.err.ee/v/haridussaated/ooylikooli_rannakud/saated/9511b28b-df35-4082-85e8-4c7f2e43ab31/o...
L. 29. juuni 2017, 08:59
Pildid mahasaetud remmelgast on siin:
http://www.ohtuleht.ee/813450/haabersti-paju-on-saetud-maha
Tegelikult oleks hea saada ka droonifotod kogu teostatud raietööde ulatusest ja võimalikest alternatiivsetest tee-ehituse koridoridest Haaberstis.
werner2. juuli 2017, 12:23
Tee oligi teisele trassile planeeritud. Naaberettevõtted käskisid selle endast eemale tõsta, puude peale. Neilt küsiti arvamust, inimestelt ei küsitud.
Onari Kämmal2. juuli 2017, 18:43
Algsele trassile ehitamine oleks tähendanud seda, et linn oleks pidanud suured jupid nende ettevõtete krunte neilt välja ostma. Oleks seda tehtud, oleks täpselt sama palju kisa hetkel selle üle, et kas see oli ikka vajalik, kindlasti olid mingid kahtlased altkäemaksuskeemid mängus, et selline trass valitaks ja oleks tulnud ehitada sinna, kuhu ta praegu ehitatakse, et linna raha mõistlikumalt kasutada.
29. juuni 2017, 08:46
Jälle imetakse välja olematut teemat, kui loodust kaitsta ei oska siis tegelege millegi jõukohasemaga. Rahvas ei hakka kunagi enam selliseid aktsioone toetama, mille eesmärgid ei ole selged, mille rahastajad ei ole selged, millega on seotud ebausaldusväärsed isikud.
29. juuni 2017, 09:07
Eesti rahvas on tõesti selline. Täpselt selline nagu nõukogude võim neid treenis. Ei mingit eriarvamust keskvõimu arvamusest! Ei mingit vastuhakku keskvõimule!
29. juuni 2017, 09:20
Arva mida tahad, aga arvesta, et teistel on ka arvamused, ootused ja vajadused.
kari hullusid29. juuni 2017, 08:44
tegi tsirkust ja tahtis ka saada pildile ning TV antud intervjuule labase kõnepruugiga roheliste nn esinaine.Vakras ja Krossis olen väga pettunud,et seda palgani toetas ja ässitas
ka kodanik(sünnijärgne)29. juuni 2017, 08:39
Te selle remmelgaga ei ole ikka kõik täie mõistuse juures. Nagu oleks see tõesti Tallinna viimane puu olnud.Parem panustage lugupeetud rohelised uute puude istutamisse- on teist niigi palju kasu.
Edu29. juuni 2017, 08:30
Kenasti kirjutatud ja kindlasti nutikas naine. Aga, kui panete ennast samale pulgale nende poolemeelsete puukallistajatega, siis vaevalt te valimiskünnist ületate.
Lihtsalt häbi!29. juuni 2017, 23:51
R baltic lagastab poole Eesti looduse, fauna ja floora miks te seal selle ajuhaige pisnesplaani vastu ei võitle???
Pole nagu päris rohelised või?
kodanik29. juuni 2017, 08:18
Hõberemmelga aktsioon Haaberstis oli pseudoroheliste hale palagan.
Raadio Vabandus29. juuni 2017, 17:52
Sattusin neid videosid vaatama, paarist kohast paistsid EKRE liikmed läbi, rohelisi polnud ollagi