Pilt on illustratiivneFoto: LIIS TREIMANN
Loomad
1. juuli 2017, 20:15

Südamlik lugu: loomakliinik päästis süütu koera magama panemisest (15)

"1-aastane dobermanni tüdruk Darla toodi kahe päeva eest Loomade Kiirabi Kliinikusse sooviga koer magama panna. Nimelt pidi Darla olema agressiivne ja hammustama pere lapsi," kirjutab Eestimaa Loomakaitse Liit oma facebooki lehel.

"Õnneks võttis Loomade Kiirabi administraator Jelena Bugrova kohe kontakti meie juhatuse liikme Katrin Idlaga ning üheskoos otsustati koera elu päästa."

"Sel ajal kui Jelena Bugrova korraldas kliinikus Liidu koostatud koera loovutuslepingu allkirjastamise, otsis Katrin Idla välja Eesti dobermannide ühingu kontaktid ning helistas juhatuse liikmele Birgit Niliskile, kes oli koheselt valmis appi tõttama ja koerale hoiukodu pakkuma. Kõik laabus nii hästi, et Darlal oli paari tunni pärast olemas hoiukodu ning viimastel teadetel on Darla tõepoolest tõeline "murdja" ning suutnud võita hoiukodu pere südamed ja leidnud endale päris kodu :) Katrin Lehtveer käis täna Darlal ka külas ning ilmselt on need kaks päeva, mil Darla oli Eestimaa Loomakaitse Liidu koer, üks lühemaid õnneliku lõpuga lugusid üldse."

"Keilast pärit Darla kasvataja teemal räägime aga vast mõnes teises postituses, sest see lugu enam nii kena polegi," lõpeb postitus teises noodis.