CarlosVideo: Jörgen Norkroos
Loomad
25. juuli 2017, 17:12

ÕHTULEHE VIDEO | Koduotsija: sõbralik pätipoiss Carlos on uut omanikku oodanud üle poole aasta (4)

Carlos on vahva kahe-aastane kassipoiss, kes Tallinna loomade varjupaigas juba detsembrist alates oma uuest omanikust unistab. “Ilmselgelt tal on aeg juba koju minna,” arvab Tallinna loomade varjupaiga juhataja Eve Tobias.

Carlos on uskumatult vahva kass, kes on ka paras pätipoiss. Nimelt on kaval kass ära õppinud varjupaiga kassitoa ukse avamise. Nüüd ta lemmiktegevuseks ongi kasside välja laskmisega paraja segaduse korraldamine. Aga ju näitab see ka seda, kui väga Carlos juba kassitoast oma päriskoju saada soovib.

Carlos on iseloomu poolest väga inimsõbralik ning tervitab kassitoa külastajaid alati esimesena. Samuti võtab ta lahkelt vastu kõik paid ja kallistused. Lisaks ukse avamisele meeldib Carlosele ka head ja paremat süüa.

Teise kassidega saab Carlos samuti hakkama, kuid kuna ta tähelepanuvajadus on väga suur, sobiks ta hästi perre, kus teisi kasse ees ei oleks.

Tutvu Carlosega lähemalt videost!

Õhtuleht alustas 2016. aasta sügisest koostööd Varjupaikade MTÜga, mille eesmärgiks on tutvustada varjupaigas kodu ootavaid loomi.

Kui sul tekkis Carlose vastu huvi ja saaksid talle kodu pakkuda, võta ühendust Varjupaikade MTÜga:

www.varjupaik.ee, Paljassaare tee 85, Tallinn.

Tel: 5141431, e-post [email protected]. 

Varjupaik on külastuseks avatud 11.30-18.30.