Foto: Erakogu
Loomad
27. september 2017, 15:48

VANAPAARI SUUR MURE: kes pakuks nende koerale talveks kodu? (24)

Loomasõpradega võttis ühendust Tartumaal elav naine, sooviga aidata oma vanapaarist naabreid. Nimelt kolivad memm ja taat talveperioodiks maalt linna ühetoalisse korterisse ning koera pole kuhugi panna. 

„“Vanainimesed ei suuda enam talviti oma maakodus olla ning on sunnitud kolima linna ühetoalisse korterisse. Perenaise südamevalu on valus kõrvalt vaadata, sest ta peab laskma oma neljajalgsele sõbrale surmasüsti teha, kuna ei saa teda ühetoalises korteris pidada,“ seisab naabrinaise kurvas kirjas.

„Ta võtaks rõõmuga kevadel oma sõbrakese jälle suvilasse enda juurde ja talvised ülalpidamiskulud on perenaine nõus kompenseerima. Kui teisiti ei saa, on memm nõus koera ka päriseks ära andma.“

Talvekoerterit otsiv koer on 10-aastane ja meenutab kasvult ja välimuselt hundikoera. Ta on harjunud ketis olema, kuid ööseks on ta lubatud kõrvalhoonesse iluund magama. Seda põhjusel, et kuuti ta omaks ei võtnud.

Memm üritas koera ka varjupaika viia, kuid sealt öeldi, et see ei ole nii vanale koerale hea lahendus, sest ilmselt ta ka sealt uut peremeest ei leiaks ning teda ootaks ikkagi kutsude paradiis. 

Hea lugeja, kui sina saad aidata, siis kirjuta: [email protected] või helista 58373242.