Ilm

Mida teha hukkunud loomadega?

Triinu Laan, 23. oktoober 2017 12:58

22 KOMMENTAARI

l
lihunik/ 24. oktoober 2017 17:36
h
hhh/ 24. oktoober 2017 13:45
Kaua promotakse neid tasulisi numbreid? Miks ei võiks anda normaalseid tavatariifi numbreid ametiasutustesse helistamiseks? Ikka mingid lühinumbrid!
m
23. oktoober 2017 20:11
k
23. oktoober 2017 20:10
Kas veokijuht ei näinud, et tee ääres või tee peal on 3 hobust? Ega see kirp ei ole, et järsku teele hüppab.
k
24. oktoober 2017 11:39
kui oleks olnud võimalik otsasõitu vältida, kas sa arvad, et juht ei oleks seda teinud. Hobused ilmusid ootamatult teele, nagu metsloomadki tulevad äkki kusagilt .
l
Lihtsameelne.../ 23. oktoober 2017 19:49
Võibolla oskab keegi seletada, milleks on eesti lihatööstusse ostetud sisse hobuseliha, näiteks Soomest. Kas tõesti lemmikloomade toiduks,ümbertöödelduna.
k
23. oktoober 2017 19:45
Kahju loomadest...Võks pakkuda lomaaeda kiskjatele ,
i
24. oktoober 2017 11:39
ikka konservideks ja rahvale müüki. Ennegi on nii tehtud.
p
Peata ratsanik/ 23. oktoober 2017 18:09
Adaverre ja vorstiks,mida muud!
h
Hallo kosmos/ 23. oktoober 2017 16:28
Meil kehtivad ikkagi Eesti seadused aga mitte Europarlamendi seadused.

j
Jaa,/ 23. oktoober 2017 15:12
siit saaks head liha palju.
j
Jumal hoidku mida teha lihaga/ 23. oktoober 2017 14:50
Kuidas küll nii rumalad olete, lihaga on ju niipalju teha.
r
Roadkill/ 23. oktoober 2017 13:55
Pann vihaseks ja liha särisema, igatahes!
l
Lolliestele/ 23. oktoober 2017 13:53
Mida teha, varjupaikades penid kassid näljas te küsite mida teha.
o
on Õhtulehele selgitanud Eesti Loomakaitse Seltsi jurist Meelika Liiv./ 23. oktoober 2017 13:51
Esiteks on see ELS samasuguse staatusega kui nt juuksuritöökoda, st igasuguste sõnavõtuõigustega ja selle jurist M.L. on end näidanud kui igasuguse pädevuseta tegelane. Isegi selles juhtumis on ta väga valet infot andnud.
s
sass/ 23. oktoober 2017 13:40
Kaua võib seda iama lugeda,see ei ju seal kirjas.Uurige välj ja kirjutage palju kulub!
Aga ärge ajage pula.
e
eeh/ 23. oktoober 2017 13:15
need hukkunud on tegelt terved loomad ju, vorstiks ja saata nälgivatele Aafrikas.
t
Tippkokk/ 23. oktoober 2017 13:15
Juba broneeritud meie restoranile
Vajalikud koostisosad:
hobuseliha (kui seda ei leia, siis mõni muu hea ja rammus liha)
oliiviõli
mahe sinep
fariinsuhkur (või vedel mesi)
suur sibul
sool-pipar
tomatipasta
Worchesteri kaste
kanapuljong
vahukoor
Valmistamine: Hobuseliha lõikad viiludeks ja praed pannil oliiviõli sees pruuniks. Hobene ajab rasva välja, võtad viilud ära ja rasva jätad näiteks kartulite praadimiseks alles. Loputad liha ära, paned pannile tagasi. See toit vajab aega ja kannatust. Kastme tegemiseks sega kausis kokku mahedat sinepit, fariinsuhkurt (või vedelat mett), oliiviõli, suur hakitud sibul, sool-pipar, tomatipasta ja tiba Worchesteri kastet. Lisa veidi kanapuljongit ja hauta madalal temperatuuril tunnikese. Siis lisa veel veidike vahukoort, kuumuta korraks ja valmis.
l
Lihameister Tippkokk ale/ 23. oktoober 2017 19:41
Teie retseptiga ei tule midagi välja. Hobuse lihal on higi maitse.
v
Vale info sul/ 23. oktoober 2017 20:48

e
eeh/ 23. oktoober 2017 13:14
meil kodus 50-ndatel suri hobune,viidi toiduks rebastele.suri rästiku hammustuse tagajärjel.
o
on/ 24. oktoober 2017 00:20
see siis mürgitatud ussi poolt ja inimesele süüa ei kõlba, ka sigaret pidi tapma hobuse ja seegi ei kõlba meile, küll aga metsa rebastele jms.kits metsas kadus 5 päevaga, eks hobusega rohkem tegemist aga puhas loodus ikkagi.