Loomad

VIDEO | Koertekoolitaja: sülekoertel ei ole nõutud suukorvi (9)

LISA KOMMENTAAR

Urmas9. november 2017, 19:38
"Koertekoolitaja tõdes, et suurte koerte puhul on arusaadav, et peab teatud olukordades olema suukorv, kuid väikeste koerte puhul ei pea ta seda vajalikuks."
Sirje Vets võiks lugedadusandlikku akti "Koerte, kasside ja teiste lemmikloomade pidamise eeskiri", mille §4 lg 2 ütleb konkreetselt, et ühistranspordis peab koeral, kassil ja teistel lemmikloomadel olema jalutusrihm ja suukorv, välja arvatud lemmikloomadel, kes on kandmisvahendis. See eeskiri ei tee vahet suurel või väiksel koeral! Unustage emotsioonid, et minu koer on pisike koeralaadne toode!
Allikas https://www.riigiteataja.ee/akt/408122012029
Urmas9. november 2017, 19:40
lugedadusandlikk= seadusandlikku
Urmas9. november 2017, 19:46
Ja veel- lihtsalt käekott, millest koeralaadne olend välja vaatab, ei ole seaduse mõttes teiste inimeste jaoks OHUTU kandevahend. Kandmisvahediks loetakse vist ikka sellist suletud puuri, kus lemmikloomal puudub võimalus tekitada kellelegi füüsilist traumat. Kui keegi pistab oma sõrme kandevahendisse, siis on see juba sõrme omaniku mure kui sõrm otsast ära hammustatakse.
Mina arvan,10. november 2017, 11:17
et ka inimesed võiksid ja lausa peaksid ühistranspordis käeraudades olema ja eriti lapsed, sest nemad teevad igasugu tempe.
Suukorvid oleme valitsuselt ja EU-lt juba saanud.
modekale9. november 2017, 13:37
kas oled ka see koera-kassi arma..tseja, et ei luba ausalt oma arvamust avaldada. Jah, ma ei salli neid koertepidajaid, kes ei arvesta teiste inimestega ja oma koera si..t..ta ei korista haljasaladelt.
naine9. november 2017, 13:35
Mina ei salli neid koerte-kassi nunnutajaid. Lihtsalt vastik on vaadata, kuidas nad lakuvad vastastikku oma lõu...stasid (inimene ja loom). Koeri tassitakse kõikjale, kohvikutesse, poodidesse, mitmesugustesse söögikohtadesse. Kodus tehku oma elukatega mida tahavad, aga avalikes kohtades oma ela..jaid teistele pähe määrida ei tohi. Eriti bussides, trammides - mingid räp..ased hai..svad lo..ntrused määrivad su riideid, transpordi istmeid ja põrandat. Pidagu oma elu...kaid kodus ja koristagu nende si..tta haljasaladelt.
Bussikasutaja9. november 2017, 10:32
Kas bussid on inimestele või koertele! Bussijuht käitus ainuõigelt ja ta tuleb tööle ennistada. Koertega käiakse jalgsi ja ei häirita kaasreisijaid. Kõik inimesed pole koeraninnutajad. Ärge suruge peale sõprust inimeste ja loomade vahel! Olge ometi normaalsed!
Need9. november 2017, 09:45
Sülekoerad haisevad nagu joodikud. Eriti vihmase ilmaga. Miks need koerad peavad bussis olema. Olgu kodus puuris.
Realist8. november 2017, 23:08
Püha Berta tuti nimel- sülekoerad EI OLE koerad, vaid rotid ja kahjurid!!!