Ilm

Kas sinu arvates on õiglane, et riik tekitab kunstlikult kohtutäituritele sissetulekuallikaid juurde?

RIIK TEKITAB KUNSTLIKULT TÖÖD! Kohtutäiturite arvukus vajab reguleerimist (17)

LISA KOMMENTAAR

Mis õigusega19. november 2017, 20:37
riik üldse söödab tööd ette fiedest täituritele? Sellisel juhul peaks riik pakkuma sama võimalust ka teistele fiedele ,et need saaksid samuti hiigelkasumeid teenida.
Vigane.19. november 2017, 18:32
Olen kahe käega poolt,et neid muiduleivasööjaid vähemaks võetakse,liiga palju imevad teiste verd. Oleks veel verd,aga ka närvid ja hinge tahavad seest välja võtta. Neile on koguaeg vähe. Sellest aastast pidi olema,et kohtutäituri tasu on 15 eurot aga miks siis minult koguaeg rohkem võetakse? Maksan iga kuu oma võlga,mis tekkis siis,kui jäin invaliidiks. Ja nüüd nad nöörivad sandilt viimased veeringud ära. Mida teha,et nad paika panna?
kokkuvõte19. november 2017, 14:09
riik on otsustanud? Küsiksin,et kes siis selle "riigi" koosseisu kuuluvad? Kahju on sellest,et need rahva poolt avaldatud arvamused jäävadki ainult siia lehele.Kui rahvas on riigis kõrgeim võimukandja,siis peaks ka need arvamused otsustajateni jõudma. Toon ühe näite elust endast: minu tuttaval on pangalaenu maksta veel 700 euro ringis.Igakuiselt laekub pangale 40.19 ja kohtutäitur võtab endale ülekande eest 9.43 (slle võla summa võtab kohtutäitur maha lapse riiklikust toetusest,mis on 50 eurot,sest emal sissetulek puudub. Ema elukaaslasel on aga rahalised vahendid,et aidata võlga maksta,kuid see pole võimalik,sest võlgniku konto on kohtutäituri poolt arestitud.Pöördudes panga poole,et ise ülekannet teha,siis ei läheks kaotsi ka 9.43 oli vastuseks,et see peab käima kohtutäituri kaudu. Täiesti idiootlik seadus,et võlgnikult,kes maksab võlga,siis sellest kahmab veel kohtutäitur osa endale. Lugupeetud "riik" kõige pealt vaadake kohtutäiturite töö üle,kui palju üldse tegeldakse muuga kui võlglastelt raha koorimisega. Meile on näidatud inimeste ülekohtuseid väljatõstmisi kodudest ja võlgnike muredest,et võla maksmine lükkub aina edasi,sest kohtutäitur võtab igast osast mitte väikese summa endale. Tulgu see "riik" rahva sekka ja tehku silmad lahti!
jahimees19. november 2017, 11:20
Metssigade reguleerimisega saime hakkama, andke meile täiturite menetlemine ka.
kohtutäiturid 19. november 2017, 08:31
on esimesest eestist, neil vaja üleval pidada villasid hispaanias ja kalleid autosid. muidugi tuleb riik appi, rahvas närigu aga muru edasi.
riik19. november 2017, 08:27
omadest hoolib, rahvas oma ei ole. nii lihtne see ongi.
arvamus19. november 2017, 07:22
Tuhanded paljaksvarastatud võiksid tõesti need vereimejad kasti panna!
PIKK18. november 2017, 15:06
Arvan ,et pole neil vaja ei sekretäre ,ega midagi. mitu korda arve kinni pandud ,kuigi juba kuu aega kõik makstud. Kui sõimama hakkasin ,siis helistati hiljem tagasi ja hakati vabandama, Kas nad ültse tööd teevad või vahivad niisama arvuti taga .
Mina lähen poodi ja ja pole midagi arve peal. Kas vabandan kassiiri ees ja ootan kuni tehakse lihtsalt tagastus.
See Valgamaa ja Põlvamaa kohtutäituri poolt.
18. november 2017, 06:28
18. november 2017, 06:28
kohtutäiturid on muidu leiva sööjad parasiidid ,kes mädandavad Eestimaa elu
kokkuvõteks17. november 2017, 20:49
homme algab uus päev ja kõik läheb vanaviisi edasi(ikka kallimaks) ja meie võime samamoodi vanaviisi kiruda.Et midagi muuta,peame iseendid muutma. Mitte kusagil riigis ei lepita sellise ülekohtuga,rahvas alati oma nõudmistega tänaval. Ju meil ei leita juhti,kes selle organiseerimise enda kätta võtaks ja sellepärast ei muutu siin midagi,igaüks kirub omas nurgas ja sellisel juhul nii jääbki!
Mõtlen17. november 2017, 19:23
et see on väga õige tähelepanek,et mitte raha pole juurde vaja,vaid vaadaku ka nende töö kvaliteeti.Eks igal inimesel,kes on kokku puutunud kohtutäituriga,on oma arvamus. Minu kogemus on seoses elatisraha võlgnevuse sissenõudlusega Soomes töötava lapse isa suhtes. Mitte mingisugust abi mulle kohtutäitur ei osutanud.Pidevalt olid vastused,et see ja see on valesti tehtud,aga abi ei osutanud. Küsimusele vastuseid pidin ootama vähemalt nädal ja kohal käies,oli ta haige ja asendas sekretär.Sain abi tasuta nõuandvatelt juristidelt ja internetist uurides,milliseid dokumente on tarvis.Lõpuks,kui sain iseseisvalt kõik dokumendid korda ,sain koheselt Soomest positiivse vastuse.Andes sellest ka oma kohtutäiturile teada,siis see pigem ei huvitanud teda.Nimesid nimetamata on siin linnas selle kohtutäituri kohta palju rahulolematust. "Kiituseks" võib öelda seda,et võlakatteks on lapse riilkikust toetusest küll kohe kõik läinud. Kui neil tööd napib,siis tuleb neid koondada,täpselt nagu igas ettevõttes.
Teadmiseks17. november 2017, 18:28
Tänapäeval on asi nii ilusaks aetud, et ühel inimesel ikka kolm kohtutäiturit kukil. Vabanduseks tuuakse suurt töökoormust aga tegelikult on neil kõik ära jagatud et enda taskuid täita.
s17. november 2017, 16:45
igale siin elavale valgele vähemalt17. november 2017, 13:54
1 kohtutäitur kukile ! Edasi!
aga17. november 2017, 12:50
mis sellel kõigel on pistmist ilma ja loodusega ? et sellesse alajaotusesse pandi ?!
Siku17. november 2017, 16:07
Ju need täiturid siis mingi loodusnähtus ole...