Loomad

Loomaõiguslaste töövõit: Rimi teatas puurikanade munade müügist loobumisest! (5)

LISA KOMMENTAAR

ussr22. detsember 2017, 18:26
Lolliks läinud peast w? Viina juba käiakse tänu Ossinovski "tarkusele" Lätist ostmas, varsti hakkame mune Venemaa ostmas käima. Hea, et Venemaa vähemalt lähedal on.
???22. detsember 2017, 13:12
Loodus teatavasti tühja kohta ei salli. Mille me edaspidi siis munade asemel oma menüüsse lülitame? Lisaks juurikatele muidugi. enne veganluse täielikku diktatuuri. Las ma pakun välja?Kuivatatud vetikad? Rändrohutirtsujahu? Igasugused vastsed, tõugud, ussikesed ja muu taoline valgurikas ja tervislik toit kanamunade asendamiseks?
22. detsember 2017, 15:31
Aga mis neil variantidel viga on? Ikka parem, kui teise elusolendi menstruatsiooni süüa :) (mis viljastamata muna justnimelt on)
Ja mune müüakse ju siiski edasi, milles probleem? Või on vägivallaga maitsestatud toidul parem mekk? Odav hind tuleb millegi arvelt - ehk paneb see muutus pisut mõtlema ka ülejäänud supply chain'i peale, kust ja kuidas toit meie lauale jõuab.
to/22. detsember 2017, 18:55
Oled sa ikka nii kindel, et need kanamunad ei ole viljastatud? Sest viljastatud muna korral ju mingist me.nstruatsio,onist kõnelda ei saaks.
kalew22. detsember 2017, 12:17
põhjenduse mitmekordseks hinnatõusuks leitakse meil alati, nüüd looma ja tõprasõprade abiga