Ilvesed Alaveski loomapargisFoto: ALDO LUUD
Ilm
23. jaanuar 2018, 14:38

AASTA LOOM: loomaaias räägitakse ilvese elust ja tegemistest (4)

Tallinna loomaaias toimub neljapäeva õhtul loomaaia tunnuslooma ja aasta loomaks kuulutatud ilvest käsitlev üritus, kus asjatundjad räägivad selle eluka elust ja tegemistest.

"Käesoleva aasta loomaks on valitud ilves, kes oli loomaaia üks esimesi asukaid ja on ühtlasi ka loomaaia tunnusloom. MTÜ Aasta Loom, MTÜ Tallinna Loomaaia Sõprade Selts ja Tallinna loomaaia koostöös toimub 25. jaanuaril loomaaia keskkonnahariduskeskuses aasta looma avaüritus, kus parimad spetsialistid räägivad ilvestest Eestis," ütles loomaaia kommunikatsioonispetsialist Kristiina Laaniste.

Kell 18 algaval üritusel räägivad loomaaia direktor Tiit Maran, aasta looma kodulehe toimetaja Helen Arusoo, keskkonnaagentuuri eluslooduse osakonna peaspetsialist Peep Männil ja Tartu ülikooli terioloogia osakonna doktorant ja ilveseuurija Raido Kont.

Üritus toimub loomaaia keskkonnahariduskeskuses (Ehitajate tee 150, loomaaia läänevärav) ning sinna tuleb eelregistreerida, sest kohvikuõhtul on osalejate arv piiratud!

Registreerimine on avatud loomaaia kodulehel: www.tallinnzoo.ee

Osavõtutasu on 3€, mis sisaldab ka kohvikuõhtul teed-kohvi ja suupisteid.

Kohapeal on müügil SA Lutorela Liigikaitse Butiigi ja loomaaia ilveseteemalised tooted. Ilvese sari jõuab müügile ka loomaaia meenetepoodi ning heategevuslikku veebipoodi: www.pood.lutreola.eu