PolitseiFoto: Mari Luud
Krimi
1. veebruar 2018, 12:10

Täiendatud!

FOTO | Ahelkokkupõrge häirib Tallinna-Pärnu maanteel liiklust (17)

Seoses liiklusõnnetusega on Rapla maakonnas Tallinn-Pärnu- Ikla maantee 91. kilomeetril oli liiklus mõlemal sõidusuunal suletud. Kella 12ks oli üks sõidusuund juba avatud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja ütles Õhtulehele, et ahelavariisse sattus kolm veokit ja üks mikrobuss. Liiklust reguleerib politsei.

Täna hommikul 8.51 toimus liiklusõnnetus Raplamaa, Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 91. kilomeetril, kus toimus nelja sõiduki ahelavarii. Õnnetuses inimesed viga ei saanud.

Ühel veokil oli rehv katki läinud ning paraku peatunud teel niimoodi, et takistas liiklust. Maantee ääres seisvast rekast anti ka politseile teada ning politseipatrull oli reka poole juba teel.

Kahjuks jõudis enne patrulli kohale jõudmist toimuda liiklusõnnetus, kus inimesed viga ei saanud. Teel olnud veoki taha jäi seisma kaubik, kuid paraku kaubiku taga sõitnud kahe veoautojuhid ei reageerinud sündmusele piisavalt kiiresti ning toimus ahelavarii.

Politsei palub tänastes ilmastikuoludes liigelda eriti ettevaatlikult. Kõik juhid peaksid vältima ebavajalikke manöövreid ning hoidma ohutut pikivahet.

Hetkel on sündmuskohal liiklus ühes sõidusuunas suletud.