Ilm

Kui palju plastpudeleid viskab inimkond iga päev ära? (5)

LISA KOMMENTAAR

Argo.22. veebruar 2018, 00:18
Teen ettepaneku keelata pakendatud toodete müügi...
Peter8. veebruar 2018, 21:35
Asi on suhtumises! Mina ei ole visanud mitme aasta jooksul ühtegi plastpudelit merre või põõsa alla, kõik on läinud vähemasti minu teada taaskasutusse. Aga kes on need inimesed ,kes loobivad plasttaarat loodusesse? Ilmselgelt vähese intelligentsuse ja mõistuse puudujääkidega, aga ma siiski usun, et Euroopas on neid suhteliselt vähe.
Huvitav7. veebruar 2018, 21:39
Seal kandis pidid ju väga vaesed inimesed elama. Kes seda prügi ostab ja minema loobib? Ei vii taaskasutusse! Kas seal üldse sellega tegeldakse. Meie prükkaritel oleks teenistus! Jääb jälle mulje, et eestlased on vaesemad!
ei viska ühtegi7. veebruar 2018, 20:27
küllap oli mõne aastakümne eest Eestiski oma ümbruse puhtus suurem väärtus kui üleküllastunud maailmas nüüdsel, ületarbimine, -kulutamise, -söömise, -magamise ajal. Tarbijate arv mitmekordistub enese järelt koristada suutvate omaga pöördvõrdeliselt. Küll keegi teeb. Aga ISE? Kampaaniad teenivad kellelegi kuulsust-au ehk kasumitki kaasnevate teenuste kaudu, ordenite-medalite ihalus mõnelgi eluküsimus. Põhjusega tegelemise asemel ikka tagajärjed ja takkajärgi tarkus.
galina7. veebruar 2018, 19:53
vt Great Pacific garbage patch, also described as the Pacific trash vortex