Loomad

Enamik omavalitsusi tahaks lemmikloomade kiibistamise kohustuslikuks muuta (4)

LISA KOMMENTAAR

Ammu oleks aeg.3. mai 2018, 01:34
Muidu igast tsurad v6tavad lastele mängimiseks ja piinamiseks kasse, et need siis pârast tänaval uitaks ja teiste elanike trepikodadesse enda hãdasid tùhjendaks. A vot kui trahvid nagu kasukad seljas vast siis kodu kaotuse hirmushakkaks ka sellised tsurbanid vastutama oma v6etud loomade eest.
Ahjaa ja koerad. Abikaasale jooksis pdni auto ette ja auto lóhutud keegi ei vastuta. Kes teab kus see peni teele jooksis.
Endale jällegi jooksis peni niimoodi, et j6udsin vaid m6elda pidurit v6i gaasi. Sain aru, et pean andma ruttu gaasi, et siis ta ette ei j6ua. Tegin 6ige otsuse! Peni l6uad lõksatasid auto taga kokku. Kujutles vist, et auto nagu lihatûkk millesse hambad lüüa.
maamiis2. mai 2018, 19:40
meile tuli sügisel ukse taha kass Ta oli totaalselt näljas .Nüüd oleme teda söötnud ,aga on ta meie lemmikloom? Tal oli ju enne mingi pere .Mina ei ole tema hankimiseks midagi teinud .Pigem turvakodu terve talve pakkunud!Mina teda ei võtnud .pigem valis tema minu välja!
2. mai 2018, 15:22
Arusaamatuks jäi, mis takistab omavalitsustel koerte ja kasside kiipimise kohustuslikuks tegemist, kui seda 70% omavalitsustest pooldab? See otsustamine on ju täielikult omavalitsuste käes. Ühekordne kiibistamise kulu on köömes muude pidamiskulude kõrval.
väga hea mõte2. mai 2018, 15:12
sõitke kõik majapidamised läbi ja muudkui kiibistage , aga olgu see tasuta