Loomad

Ehmunud hobune tormas Tallinnas ratturile otsa (14)

LISA KOMMENTAAR

Tikkk28. juuni 2018, 21:57
Ehh..
Hobune tuli veest välja, aga ehmus vist vees millegi peale, tõenäoliselt lainalauaga sõitvate laste peale. Kui ta veest välja tuli, juba siis hüüdis see džoki v kaarikujuht, et hoidke eemale v eest ära. Mingi ime läbi suutis ta hobuse täpselt inimeste vahelt seal läbi juhtida, aga hobune enam nii palju ei kuuletunud, et oleks otse Hipodroomi poole sõitma hakanud, keeras sinna kergliiklustee poole.
Mõne aja pärast oli jah näha kiirabi sinna sõitmas, päästjate auto vist ligines mujalt v vaikselt, seda näha-kuulda polnud eemalt.
Ja siis talutati hobune hipodroomi poole, õnneks jalad nii katki siis ei olnud ja hiljem tuli üks seltskond kaarikuga ka järele.
Väga õnnelik õnnetus oli ja miskipärast täna oli oluliselt vähem hobuseid seal ujumas.
28. juuni 2018, 17:11
Ma ei imesta😒 Inimesed on tänapäeval nii lollid, et panevad maa looma linna töötama😡
On jah IoIIid.1. juuli 2018, 01:05
Ei tea isegi seda, et kui linnad tekisid, siis olid hobused seal linnades juba olemas. Vedasid nii inimesi kui kaupa.
Lax28. juuni 2018, 13:10
Õnnetus juhtus Stroomi ranna ja Rocca al Mare vahelise kergliiklustee laudtee osal, kus ilma juhita hobune jalgratturile selga tormas. Hobuse juht või ratsanik või kuidas iganes seda kaarikus reisijat kutsutakse, oli juba kusagil kaugemal maha kukkunud ja läks ikka natuke aega enne kui kohale jõudis. Pilt oli kole, hobune, kes ka oma jalad seal piirete vahel ära lõhkus, kukkus jalgratturile peale ja jalgrattur jäi looma alla kuni päästjate saabumiseni. Loodan, et rattur, kes ka üsna tõsiselt viga sai, paraneb kiiresti. Hirmus mõelda kui mõni väike laps oleks sellele hullunud loomale ette jäänud.
Huvitav28. juuni 2018, 14:00
miks tuuakse need väikesed lapsed sisse sündmusesse, kus neid ei olnud? Kas selleks, et oma loole kaalu lisada, muutes selle näiliselt dramaatilisemaks? Muideks, meil jääb neid lapsi pidevalt vähemaks, seega jääb vähemaks ka võimalusi, et nad kuhugi "satuvad". Ilmselt on sõiduautodega juhtunud liiklusõnnetused see nišš, kus lapsed järjest rohkem kannatada saavad, sest jala käimine pole enam moes.
Lax28. juuni 2018, 15:53
Jah, lastest läks see õnnetus napilt mööda. Tee oli seal inimesi täis, nii suuri kui lapsi. Kui mitmesajakilone hobune maandub tugeva mehe peale, on lootust vaid haiglaraviga pääseda, laps seda üle ei ela. Kui vastajal omal lapsi pole või need talle lihtsalt ei meeldi, siis muidugi häirib kui keegi lapsi mainib, arusaadav. Usun, et iga normaalne lapsevanem mõtleb sellist pilti nähes hirmuga, mis oleks võinud juhtuda ja tänab õnne, et lapsed terveks jäid.
Kui ma mõtleks30. juuni 2018, 02:59
iga nähtud või kuuldud õnnetuse peale sellest, et mis siis oleks kui minu lapsed... läheks ma ilmselt varsti hulluks. Aga näitena sellest, et mis võib juhtuda, kõlbab neid juhtumeid lastele näiteks tuua küll.
p28. juuni 2018, 12:40
Mingeid asjaolusid siin kirjeldatud ei ole. Antud aadressil isegi ei ole mingit kergliiklusteed. Teisel pool teed on hipodroom.
Variant on ka, et hobuse ehmatamise ajal liikus kaarik sõiduteel.
Variant on ka, et hobust ehmatas mööduv auto. Autojuhid ei oska ju möödasõite sooritada. Ennegi on juhtunud, et autojuhid on hobustele ja muudele loomadele otsa sõitnud.
lisaks28. juuni 2018, 12:56
Pealegi kaarikutega sõidetakse ikkagi hipodroomil, nii et hobune võis üldsegi sealt plehku panna.
Kuuo28. juuni 2018, 12:31
Jalgratturid ei oska ju möödasõite sooritada. Eestis on olnud mitmeid juhtumeid, et jalgrattur on hobusest möödudes looma või ratsaniku riivanud. Looma ehmumine selle peale ei ole mitte kellegi teise kui vokivandaali süü.
Hmm....28. juuni 2018, 13:31
Veel kord.
Mida tegi kaarik kergliiklusteel???
Evelin28. juuni 2018, 12:23
Mai28. juuni 2018, 11:56
Hobuse koht ei ole linnas. Hale on neid autode vahel vaadata.
Hmm...28. juuni 2018, 11:16
Alustaks sellest, et mis asja oli kaarikul kergliiklusteele?
See teeks sama välja, kui autoga sõita seal!