Lahendus väga lihtne: ei söö lihtaslt liha. Igatpidi tervislikum ja loomakesed ka ei piinle teie maitsesägarate rahuldamiseks. Tuleb lõpuks mõistus pähe võtta ja lõpetada see jälkus.
need loomakasvatajad omapäi neid antibiootikume loomadele sisse topi, ikka vet. ametnikud kirjutavad neid välja. Vanast ajast on meelde jäänud, et pidevalt väljas olnud loomad jäid vähem haigeks kui pideval laudarežiimil olnud loomad. Ehk on meil põhjuseks see, et järele on jäänud põhimõtteliselt kombinaadid, kus loom viie aastaga ribadeks tõmmatakse ja et ta need 5 aastat maximumi välja lüpsaks, siis turgutatakse neid dopinguga (loe:antibiootikumi kuurid profülaktika mõttes).
Lomakasvatuses kasutatavad antibiootikumid satuvad toidu kaudu inimesse, sealt uriini jne kaudu tagasi loodusesse kus väärastavad tavalist elu jõgedes, meredes jne.
KOMMENTAARID (20)