Foto: Komsomolskaja Pravda
Loomad
22. juuli 2018, 09:11

Lõvi ründas Ukrainas pildi jaoks poseerinud naist (46)

Ukrainas Krimmi poolsaarel sai haavata 46-aastane naine, kes ronis fotode tegemiseks lõvipuuri ja kellele kiskja seepeale kallale tungis.

Ajaleht The Independent kirjutab, kuidas Olga Solomina nimeline naine unistas Aafrikasse reisimisest, kuid külastas selle asemel hoopis Taigani safariparki, mis pakub 6000 rubla (80) euro eest atraktsiooni nimega „jalutuskäik lõvidega”.

Solominale olevat tehtud ettepanek ronida lõviaedikusse, kus teda pildistataks. Ent hetk pärast fotot ägestus varem rahulik lõvi ning hakkas naist käest tirima. Naine pääses tänu sellele, et pargi direktor Oleg Zubkov suutis kaslase eemale peletada.

„Ta lohistas mind nagu nukku. Kõik võttis muidugi aega ainult sekundeid, aga mulle tundus see kui igavik. Sel hetkel jätsin ma eluga hüvasti,” rääkis Solomina.

Naine on nüüdseks haiglast väljas, kergelt sai viga vaid tema käsi. Pargi omanike sõnul rikkus ta ohutusnõudeid ning oli vahejuhtumi ajal ka kergelt purjus. Direktori sõnul pole sarnaseid õnnetusi pargis varem ette tulnud.