Foto: Unsplash.com
Loomad
8. august 2018, 12:05

Head rahvusvahelist kassipäeva!

Viis kassi, kellel on Instagramis rohkem jälgijaid kui sinul! (4)

Täna on rahvusvaheline kassipäev. Selle puhul tasub heita pilk nunnude karvapallide sotsiaalmeediakontodele, sest neil võib vabalt sinust rohkem jälgijaid olla!

Õhtuleht otsis välja viis kassi, kellel on märksa rohkem Instagrami jälgijaid kui nii mõnelgi inimloomal. Tegelikkuses on selliseid kasse ilmselt sadu kui mitte tuhandeid.

@realgrumpycat nimelise konto taha peituva kiisu menu seisneb selles, et kass on kogu aeg naljakalt mossis näoga. Pahurailmelisel kiisul on Instagramis 2,5 miljonit kaasaelajat.

 

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

@Nala_cat nimelisel kiisul on aga veelgi rohkem jälgijaid - lausa 3,6 miljonit. Enamik tema jälgijaid on pärit USA-st, Indoneesiast ja Kanadast.

 

I’ll be dreaming of you ❤️

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat) on

@iamlilbub nimelisel kiisul on 1,8 miljonit jälgijat. Loomakese teeb omapäraseks see, et ta näitab enamuse ajast keelt.

Instagramis võib imetleda ka hipsterkassi, kelle kasutajanimeks on @hamilton_the_hipster_cat. Loomake on tuntud oma valgete vurrude poolest. Jälgijaid on nurrumootoril umbes 820 000.

 

Hams got control of the remote...guess it’s animal planet all night 🙄 #mustachecat

A post shared by - Hamilton The Hipster Cat - (@hamilton_the_hipster_cat) on

@pudgethecat nimelisel kiisul on 670 000 jälgijat ning tal on ka YouTube'is palju videoid.

Muide, ka Eestis on vähemalt üks kuulus kass, kes aeg-ajalt sotsiaalmeedias vilksatab. Instagramis tal küll päris isikliku lehte ei ole, kuid #kalamajaaugust alt leiab selle Kalamajas pesitseva kiisu kohta mitukümmend fotot.