Foto: London Fire Brigade Twitter
Loomad
15. august 2018, 11:42

VIDEO | Katusele lennanud papagoi pildus päästjatele roppusi (2)

Kolm päeva Londoni lähistel Edmontonis maja katusel istunud papagoi polnud päästajete saabumise üle sugugi rõõmus ning selle asemel, et nendega viisakalt kaasa minna, otsustas lind roppusi pilduda ja ära lennata, vahendab Yorkshire Evening Post. 

Esmaspäeva hommikul pidid Londoni tuletõrjujad tegelema Jessie-nimelise papagoiga, kes oli linnu omaniku sõnul veetnud juba kolm päeva naabri katusel. Omanik kartis, et papagoi pole sealt alla tulnud sel põhjusel, et on saanud viga.

Et linnuga kontakti saada, soovitas omanik papagoid päästma roninud tuletõrjujal öelda "Ma armastan sind."

Esmalt näis, et see ka töötas: päästjaga tõtt vaadanud suleline vastas samaga. "Ma armastan sind," ütles ka papagoi. 

Siis aga kiskusid asjad ootamatult kiiva. "Fu** off," teatas siis lind ja näitas päästjale teisele katusele lennates oma siniseid sulgi.

Jessie pole siiski rumal papagoi: tema omaniku sõnul mõistab lind ka türgi ja kreeka keelt ning seepärast jätkati tema hüüdmist nendes keeltes. Et aga lind teisele katusele lendas, sai selgeks, et ta pole viga saanud ning tuletõrjujate asemel oleks tarvis hoopis loomapäästjaid.

Esmaspäeva lõunaks tuli lind aga ise koju. Tema omanik saatis tuletõrjujatele hiljem video, milles papagoi tänab oma päästjaid.