Eesti esimene kuulsate Instagrami-koerte kokkutulekFoto: Teet Malsroos
Galeriid
31. august 2018, 13:52

GALERII | Staaridest popimad! Eesti Instagrami-kuulsustest koerad kogunesid Kalamajas

Eile toimus Telliskivi loomelinnakus Dokfoto keskuses Eesti esimene kuulsate Instagrami-koerte kokkutulek. Kokkutuleku põhjuseks oli heategevuslik foto-oksjon. Selle käigus koguti ligi 790 eurot, mis annetati Tallinna loomade varjupaigale.

Ka oksjonijuht Marek Sadam oli kaasa võtnud oma pisikese kuulsuse, Brüsseli grifooni tõugu Leenu.

Kõikide kaunite Instagrami kuulsustest koerte oksjonfotode autor on Kristiina Tammik, kellele muideks kuulubki Eesti kõige jälgitavam koerte Instagramikonto.

Tema postitab sotsiaalmeediarakendusse kauneid fotosid oma haruldastest Ibiza podencode tõugu kutsudest. Fänne on koerte Instagramil üle 40 000! Seda on rohkem, kui mõnelgi tuntud Eesti inimesel, nagu näiteks Karl-Erik Taukaril või Elina Nechayeval.

Kuid kuulsad Eesti inimesed ürituselt ei puudnud, kutsude ja kaunite fotode uudistejate seas oli märgata näiteks Evelyn Seppa, Jüri Pootsmanni, ja La La Ladies bändi liiget Inga Tislarit.

Oma armsate kutsudega olid kohal ka näiteks juutuuber ja sotsiaalmeediakuulsus Nele Kirsipuu ning lauljanna Liina Ariadne Pedanik. Muideks, Liina Ariadne ema Ita-Riina Pedanik oli oksjoni kõige aktiivsem ostja ning tema soetas 290 euro väärtuses fotosid. Fotod hakkavad kaunistama naise muusikastuudio seinu.

Ka Õhtuleht väisas eilset üritust, videot ning intervjuusid kuulsate koeraomanikega saad näha ja lugeda juba üsna pea Õhtulehe veebist!