Foto: Berufstierretung Rhein Neckar/Scanpix
Loomad
27. veebruar 2019, 12:45

LIIGNE TALVERASV: hiiglaslik rott vajas kanalisatsioonist pääsemiseks tuletõrjujate abi (34)

Esmaspäeval vajas Saksamaal tüse rott tuletõrjujate abi, et pääseda kanalisatsioonikaevu kaane vahelt vabadusse, vahendab The Mirror.

Hinnanguliselt üle 600 grammi kaalunud näriline avastati Bensheimi linna tänavalt, kus ta takerdunult abi järele piiksus. Möödakõndijad üritasid ise rotti päästa, kuid see ei õnnestunud, sest ta oli liiga tugevalt kinni jäänud. Viimases hädas kutsuti appi tuletõrjujad.

Foto: Berufstierretung Rhein Neckar/Scanpix

„Ta oli hirmunud, karjus kohutavalt ning hammustas mind kindast,“ teatas pereema, kes üritas rotti päästa. Kohalikku loomapäästjate ühingusse kuuluv Michael Sehr saabus koos tuletõrjujatega abikõne järel närilist päästma. Kanalisatsioonikaevu kaas tõsteti üles ning mees sai roti pööravate liigutustega vabaks päästa. Hirmunud näriline põgenes kohe tagasi kanalisatsiooni.

Foto: Berufstierretung Rhein Neckar/Scanpix

Sehr kirjeldas rotti kui prisket närilist, kes oli liiga palju talverasva kogunud. Ta mainis, et tuletõrjujad on ta head sõbrad ning tulid hea meelega appi. Möödujate hulgas sai päästeoperatsioon palju tähelepanu – kaks last joonistasid rotist isegi pildi ja kinkisid selle Sehrile.