Ilm

Tahad päästa putukaid, tee lillepeenar! (6)

LISA KOMMENTAAR

aa30. märts 2019, 15:30
Ka kortermajade rõdudel pole viimasel ajal eriti lilli istutatud..
elektritsaabtasuta blogspot com30. märts 2019, 15:27
Rasked traktorid tapavad mulla huumuse ja siis seda luukere poputatakse kemikaalidega ja pestitsiididega-tapavad inimkonna tervise. Riigi kohustused Riik peab tagastama kodanikelt varastatud raha mille nad on kasseerinud Eesti Energia elektri arvete kaudu. Eesti Energia on riigiasutus ja sestap kõik Eesti kodanikud on selle omanikud. 2) Riik peab tagama tasuta transpordi vesiniku autode abil,tootma neid ja jagama igale Eesti kodanikule tasuta sest siis Eesti saab igal aastal rikkamaks 10 miljardi võrra. 3) Eesti riik peab looma ühistulise keskpanga. Eesti Pank ei ole keskpank juba ammust aast.
30. märts 2019, 10:42
ÜKS lillepeenar ei päästa kedagi. Ja õitsvaid taimi peab olema rohkem ja palju erinevaid. Kaovad tolmeldajad, kaob ka inimene, või siis hakkab meilgi nii olema nagu hiinlastel, kus viljapuid tuleb kohati tolmeldada - käsitsi... Jäävad aga sääsed, kes levitavad haigusi, mis harvendavad liigsuureks paisuvat inimkonda. (paljudes maailma linnades on kevaditi kampaaniad, et kassid hoitaks tubased - kassid hävitavad usinalt pesitsevaid putuktoidulisi linde, kaovad linnud - hakkavad vohama just parasiteerivad putukad)
30. märts 2019, 09:57
Liberaalne utopism on see mis lämmatab nii inimesi kui loodust
30. märts 2019, 08:30
aitäh, huvitava intervjuu eest! Elu mitmekesisuse vastu võideldakse meil usinalt! Vanad linnapargid jäetakse pikalt hooldamata, siis aga muudetakse kõik ülevalgustatuks ja betoneeritakse-plaaditakse kõik ära. See aga hävitab elukohad nii erinevatel putukatel kui ka muudel eluvormidel. Minu pisikeses alla 3 ha kodupargis on kavas teha laiad sillutisteed koos suure betoonistmetega platsiga alal, mida aegade algusest on koduks pidanud just erinevaid kimalased ja mille kohal lendavad nahkhiired. Peatselt sumisevad seal aga võõrtöölistest õlle(jms.)libistajad.
on30. märts 2019, 00:19
see pöördumatu protsess ja inimene on süüdi...kui naabrinaine pritsib oma roosid mürgiga, et ilusad paistaks, siis mul pole võimalik kaitsta ei mesilasi, ega herilasi ega kimalasi ,keda on nii väheks jäänud juba võrreldes sajandialgusegagi.