Kalapüük
30. august 2004, 10:19

"Teise Kala Võistlus" läks korda

Laupäeval Paunküla veehoidla ääres toimunud " Teise Kala Võistlus " läks korraldajate arvates igati korda. Kui enne võistlust oli pisuke sabin sees, et kuidas suhtutakse prügi koristamisse, siis kohapeal see kadus. Kokku tulnud inimeste hoiak oli väga positiivne ja lõpuks kogunes prügikotte 79, lisaks ka suuremaid esemeid, mis kottidesse ei mahtunud.

Tore oli näha, et üritusel osales palju noori kalamehi. Isad, võtke pojad ikka kalale kaasa! Siis ei kasva veel rohtu veekogude kaldad... Ja kindlasti teavad need noored mehed, et puhas ja prügivaba loodus on väärtus omaette ning neist ei saa kunagi selliseid inimesi, kes oma prahi sinna jätavad, kuhu juhtub.

Kalapüügi osas tegi pirtsakas Paunküla veehoidla ühe oma lemmiktrikkidest - nimelt oli võtuga lugu suhteliselt nadi. Ahven hoidis oma suu täitsa kinni ja haug samuti. Särge-roosärge siiski saadi, samuti latikat, kellest mõned olid vägagi kenas kaalus. Vahepeal tundus juba kalasupi valmistamine küsimärgi alla sattuvat, aga siiski- siiski - asi lahenes. Tänud neile, kes ei pidanud paljuks oma saaki kohapeal supi tarvis ohverdada! Ja suured tänud peakokale - osalejad polnud kiitusega kitsid ja supp läks täkkesse!

Kokkuvõtteks võib öelda, et üritus õnnestus ja loodetavasti jäi kõigile kohal käinutele hea tunne tehtud tööst ja ilusast päevast.

Kalale.ee tänab kõiki kes kohal käisid ja ürituse ette valmistamisel ning läbi viimisel kaasa aitasid: peakohtunik hr. Vladislav Korzhets, Paunküla Puhkekeskus, OÜ Jakari Marine, OÜ Salmo & Luts, Piraaja Kauplus.

Kivi kotti!

MTÜ Kalale.ee