Kalapüük
27. veebruar 2006, 21:02

VII mere- ja vabaajamess

Eesti esimene ja ainus meremess saab eeloleval kevadel seitsmeaastaseks. Kuus aastat oleme viinud Pirita Purjespordikeskuses kokku merevarustuse tootjad ja tellijad, pakutavate teemade haaret aasta-aastalt suurendades. Messikülastatavus on olnud 5000 inimese ümber hoolimata halvast ilmast ja välitingimustest.

Messi aega muutsime peamiselt seetõttu, et hooajaks õigel ajal valmis olla ning et messilt tellitav kaup jõuaks kindlasti kliendini. Kohamuutus käib ajanihkega kaasas, sest märtsis mere ääres messi korraldada oleks liiga ekstreemne ettevõtmine. Siseruumides on maandatud ilmastikurisk, lisaks veega seotud toodetele ootame seekord rohkesti osalema ka kuiva maa harrastustega tegelejaid. Põhjamaade analoogilised tähtsündmused toimuvad samuti katuse all.

Mere- ja vabaajamess ei ole pelgalt äriline ettevõtmine. Allakirjutanu ja meeskonna südameasjaks on kaasmaalaste tervis ning töövälise aja mõistlik sisustamine. Kui meresõiduharrastus paljudele kallis või vesi iseenesest vastumeelt on, leiab inimene meie ürituselt kindlasti endale sobiva rekreatsioonivõimaluse matkamisest flygrossing'uni. Kindlasti elavdab mere- ja vabaajamess lisaks Lasnamäe igapäevaelu. Tuleb asjakohane kultuuriprogramm, mängud ning loteriid. Mere- ja vabaajamess on lisaks kontaktide vahetamisele ja müügitegevusele ka mõnus, tarka ning tervislikku elamisviisi propageeriv koguperesündmus.

Palun külastage ka