Kalapüük
4. veebruar 2009, 15:33

Kalastus 09 – Helsingi messikeskuses 13.-15. märts 2009

Kalastusmess toimub Helsingi messikeskuses teist korda. Mess on osa suurest liikumise ja vaba aja veetmise ühendmessist GoExpo. Lisaks kalastusele on samal ajal ja samas kohas messid jahinduse, golfi, matkamise, fitnessi ja jalgrattasõidu huvilistele.

Messi populaarsust soomlaste seas kinnitab see, et eelmisel aastal külastas messi ligi 30 tuhat huvilist. Neist 19% oli oma harrastuste hulgas märkinud ka kalapüüki. 

Sel aastal on kalastusmessi programm lai ja hõlmab kõike harrastuskalastajale vajaminevat. Messil on väljas: lendõngepüügi vahendid ja varustus, landiga püügi vahendid ja varustus, spinninguga püügi vahendid ja varustus, õngitsemisvahendid ja –varustus, püünised, hoolduskalapüük, muud kalapüügivahendid ja –tarvikud, rõivad, üritused ja võistlused, organisatsioonid ja ametiasutused, kalapüügialased ajalehed-ajakirjad, kirjandus, kalapüügikohad ja turism, muud kalapüügivaldkonna tooted ja teenused, paadid. 

Mess on avatud: 
R 13. märtsil kl 12-19 
L 14. märtsil kl 10-18 
P 15. märtsil kl 10-17 
 
Sama pääsmega on võimalik külastada kõiki kuut messi. Pääse täiskasvanule 13 EUR, lapsed (7-15), õpilased, pensionärid 9 EUR, pered 28 EUR. 
Soodsa hinnaga messipääsmeid 150 krooni tk on võimalik osta ka Profexpost – Ahtri 12–209, Tallinn, tel 6261347. 

Soome Messide esindaja Eestis – Profexpo OÜ on valmis huvigruppidele pakkuma messikülastuspakette: laevapiletid Tallinn-Helsingi liinil, transport Helsingis, toitlustamine laeval ja messikeskuses. 

Messikülastusele eelnevalt soovitame tutvuda korraldajate infoga, messil osalejatega ning programmiga kodulehel: www.finnexpo.fi, www.kalastusmessut.fi. Eestikeelne info messi kohta on Profexpo kodulehel www.profexpo.ee/soomemessid

Transport messile 
Messikeskus asub umbes 3 km kaugusel kesklinnast. Sinna viivad trammid 7A ja 7B, buss 17 või rongiga Pasila peatusesse. Tallinnast laevaga saabujaile on sadamast messikeskusesse taksosõit ca 17 EUR. 
 
Profexpo OÜ, Soome Messide esindaja Eestis, Tiina Laikre, tel 626 1347, e-post [email protected]