Kalapüük
3. veebruar 2010, 14:05

Kuldkala auhinnad ettevõtetele

13-ndal veebruaril toimuva Pühajärve Kalapeo põhisündmuseks on kalastamisvõistlus Kuldkala 2010, mis koosneb samaaegselt individuaalvõistlusest märgistatud kalade tabamisele ja võistkonnavõistlusest, mille puhul püügiülesanne tehakse võistkondadele teatavaks alles võistluspäeval (nt võistlemine 2 kiisa + 1 särje kogupikkusele). Eelnevatel aastatel on võistlusest osa võtnud 200-250 4-liikmelist võistkonda, kusjuures ligikaudu pooled nendest on olnud välja pandud erinevate ettevõtete poolt. Ühelt poolt selleks, et süvendada võistlejates tunnet, et nad pole väljas üksnes oma võistkonna, vaid ka nende osaluse tasunud ettevõtte eest, teiselt poolt aga selleks, et anda ettevõtetele lisaajend oma töötajate saatmiseks Kalapeole, panevad korraldajad tänavu esmakordselt välja auhinnad ettevõtetele:1) Puhkepäev Raudsilla Matkakeskuses (http://www.

Ühelt poolt selleks, et süvendada võistlejates tunnet, et nad pole väljas üksnes oma võistkonna, vaid ka nende osaluse tasunud ettevõtte eest, teiselt poolt aga selleks, et anda ettevõtetele lisaajend oma töötajate saatmiseks Kalapeole, panevad korraldajad tänavu esmakordselt välja auhinnad ettevõtetele:

1) Puhkepäev Raudsilla Matkakeskuses (http://www.raudsilla.ee/) maksumusega 30 000 krooni – parima tulemuseni jõudnud firma-võistkonna välja pannud ettevõttele.
2) Vladislav Korzhetsi kalaroogade õpiköök maksumusega 10 000 krooni (üheskoos valmistatakse 5-7 kalarooga ca 25-le inimesele) – loositakse välja kõikide firma-võistkondi välja pannud ettevõtete vahel sõltumata püügitulemusest.
 

Firma-võistkondadeks leotakse kõik võistkonnad, kelle osalemise eest on tasunud juriidilised isikud. Kuldkala 2010 reeglid ja osalemistingimused Kalapeo koduleheküljel www.kuldkala.ee 

Peaauhind: 1 KILO kulda ja 100 000 krooni
Meeskonnavõistluse auhinnad:
Nädalane Norra kalastusreis neljale 
Nädalane Ahvenamaa kalastusreis neljale 
Paat koos Honda mootoriga

Lugupidamisega,
Kuldkala 2010 korraldustoimkond
info: 5340 1162
[email protected]